Thursday 30 March 2017

Šité dekorace návody a postupy

Střihy šikulíci, jsou stránky, kde naleznete návody na šití kalhot, postup šití sukně, střih na kalhoty, střihy pro děti, střih na sukni, návod jak vyrobit střih na vestu, střih na kalhoty - bezplenková metoda, dětské střihy. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce šít uživatele lucieglocknerov. Podívat se na další nápady na téma Costura, Tipy na šití a Látky.


Mám s nimi spojenou vůni čistého domova, vánočního cukroví a krášlení téměř každé místnosti v našem domě. Předvánoční čas mě velmi inspiruje k šití. Těším se, že letos ušiji dětem do pokojíčku povlečení s vánočním motivem. Látky už mám vybrané :) V naší domácnosti nesmí chybět adventní . Feb Šitá srdíčka - návod.


Dnes se pustíme do šití. Připravila jsem si pro vás šablonu z mnoha tvary srdíček. Určitě si každý najde to svoje. Jednoduché látkové ozdoby na stromeček zvládnete raz dva.


Srdíčka si vytiskněte podle . Před časem Vás několik na těchto stránkách pátralo po návodu na šaty, šité z šátků, stejně jako já. Neumím ani šít na stroji, takže je šité ručně, střih jsem si vymyslela sama. Přinášíme praktické šablony k vytištění a podrobný návod jak vyzdobit okno sněhovými vločkami pomocí slupovacích barev na sklo.


Malování na kameny ─ návod , jak na to. Z dovolené nebo z procházky si můžeme domů přinést kameny a pomalovat si je podle své fantazie. Stanou se příjemnou dekorací nebo milým dárkem. Při jejich malování se odreagujeme a dokonale zaměstnáme své ruce, hlavu i fantazii. U nás najdete mnoho návodů a nápadů, jak vyrobit rychlé a jednouché vánoční dekorace.


Vyrobte si ozdoby na stromeček, dekorace na vánoční stůl, vánoční dárky. Jako vánoční dekorace může sloužit andílek šitý pouze z nitě jako krajka, šité perníčky nebo krajkové zvonečky. Všechny vánoční návody na dekorace jsou . Návody a postupy pro ruční výrobu doplněné obrazovým materiálem. Inspirace na nevšední dárky. Návody na výrobu dekorací a praktických výrobku pro dům a zahradu, zdraví a krásu a tipy na tvoření s dětmi.


Průvodce světem otázek jak na to. Na stránce najdete odpovědi . Z papíru vystřihneme šablony pro různé velikosti jehelníčků a podle nich si . Textilní dekorace šití zajíčka. Nyní si můžete použít zbytky látky, které se tak rychle.


Různé druhy vánočních koulí, hvězdic, různé dekorace na stůl či věnce různých tvarů, barev a pestrosti zdobí samotný vánoční stromek ale i další části našich příbytků v období Vánoc. Pokud hledáte inspiraci jak udělat Vaše Vánoce ještě zajímavější, nabízíme Vám pestrou paletu různých nápadu a inspirací na vanoční. Pokud si chcete ušít milou hračku z látky, vyzkoušejte medvídka z látky. V tomto videonávodu se dozvíte jak na to. Kompletný návod na tento stromček ako aj iné plstenné ozdoby nájdete na blogu All Sorts.


Valentýn se nám rychle blíží, nastává tedy ideální čas na přípravu srdíčkových dekorací. Letos jsme si pro vás nachystali návod na romantickou přírodní dekoraci , která zkrášlí interiér nejen na Valentýna, ale klidně po celý rok, zejména pokud holdujete vintage dekoracím. Pomocí našeho postupu si jednoduše vyrobíte šité.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.