Friday 31 March 2017

Reznicky spalek prodam

Kč , Ostrava Nerezový řeznický stůl Nerezový řeznický stůl rozměr 400x600x805mm, pracovní deska ke krájení z materiálu PE. Dřevěný řeznický špalek 60x60xcm. Nabízím dřevěný špalek , určený ke zpracovávání - bourání masa, tzv.


Kč , Újezdec váhy řeznické - prodám váhy mosazné misky při koupi více věcí sleva možná. Stahovací obruče antikoro. JE vyroben z masivu, tvrdeho dřeva. Sila porcovaci desky je 40mm.


Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele . Záruka roky DPH možnost o. Prodám dřevěný řeznický špalek v pěkném stavu. Možno osobní odběr, nebo dopravcem. Nebyly nalezeny žádné položky! Rychlé a spolehlivé dodání!


Vámi zvolenou přepravní službou. Vlastní skladové prostory! Více než produktů ihned k dispozici. Dodáváme řezníkům a uzenářům! Použitý , Řeznický špalek , plastová deska ,,použitý,repas, gastro bazar, Cena nového 7. Sleva Plastov deska, nerezová trnož.


Tato nabídka od prodejce Milneuman byla archivována dne 09. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 51Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Vybavení restaurační kuchyně, prodám , na prodej. Stůl je vyrobený z bukového masivního dřeva o rozměrech 53x53xcm.


Pevná nerezová obruč jde stahovat ze všech čtyřech stran. Na nohách je našroubovaná gumová zarážka ,která tlumí otřesy při sekání kostí a chrání nohy od vlhkosti podlahy. Je možno zaslat foto špalku ? Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Zkusit štěstí a napsat prodejci.


Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.