Monday 27 March 2017

Dům a zahrada louny

V současné době probíhá rekontrukce pavilonu A. Pavilonu A bude navrácena jeho původní podoba z první republiky. Místo konání: výstaviště Louny. Výstaviště se nachází v blízkosti historického jádra města na břehu řeky Ohře. Největší zahradnická výstava na severu Čech.


Louny - Výstaviště, Česká republika. Všechna práva vyhrazena. Využíváme zpravodajství ČTK. Vážení přátelé, zveme Vás na 21.


Naše firma zde bude představovat výhody stříkané izolace pro zateplení domu. Po dobu výstavy Vám nabídneme akční ceny na izolace a lité podlahy. Dovolte, abychom vás pozvali do Loun , kde se v termínu 13. Této výstavy jarních trendů, kde mohou návštěvníci načerpat spoustu nových . Na stánku, který najdete v pavilonu C, nás zastihnete vždy - hod.


Těšíme se na vaši návštěvu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ForKup - Stěhování, Doprava, LN okna - Jan Pikl, RULYT s. Prodejní a kontraktační výstava zaměřená na úpravu a zařízení interiéru, exteriéru obydlí a potřeb pro zahrádkáře . Srdečně Vás zveme na Výstavní projekt DŮM A ZAHRADA v Lounech , na kterém budeme představovat současnou nabídku z oblasti vodoměrných šachet i plynových HUP skříněk. Otevírací hodiny: denně . Lounské výstaviště ožije ve dnech 13. Květinová terapie jarem aneb načerpejte zásobu energie a nápadů na novou zahradní sezonu. Výstava jarních trendů, kde mohou návštěvníci načerpat spoustu nových nápadů a inspirace.


V letošním roce bude výstava skutečně rozmanitá… XXII. Akce je prodejní a kontraktační výstavou zaměřenou na úpravu a zařízení interiéru, exteriéru obydlí a potřeby pro zahrádkáře. Zveme Vás na jarní výstavu. Zahradnické a zahrádkářské potřeby, zahradnická mechanizace, chalupy a rekreační chaty, stavební materiály, rodinné domy na klíč, . Vystavovatelem je firma TIMCO s. Zde je možné objednat dodávku a montáž kotle včetně zpracování podkladů pro získání. Diamant Expo, která zde v současné době pořádá každoročně mnoho prodejních a prezentačních výstav a veletrhů.


Nejznámější výstava se koná v dubnu pod názvem Dům a zahrada. Velmi známá je například i výstava Člověk v přírodě, Dům nebo Autosalon. Na výstavy chodí desítky tisíc lidí nejen z okolí Loun.


Nabízí spoustu novinek, kterými si lze zkrášlit bydlení i zpříjemnit čas volna. Pořadatelé věří, že i vzhledem k počasí budou s výstavou spokojeni jak vystavovatelé, tak návštěvníci, kterých na tuto akci obvykle chodí přes tisíc. Typ akce: Kultura, zábava - trhy, jarmark, pouť.


Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Dům a zahrada v Lounech, kde se v našem stánku dozvíte spousty užitečných informací a kde Vám zodpovíme otázky ohledně termodynamických panelů, úsporných sprch EcoXygen, kotlů Stafor atd.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.