Friday 24 February 2017

Set pračka a sušička aeg

B, program Wool Plus, antialergický, rychlý 20minutový 3kg, Outdoor, Fuzzy Logic, kontrola vyvažování náplně v bubnu, SUŠIČKA : kondenzační s . SET pračky a sušičky s kapacitou kg prádla pro praní i sušení. Využijte naší nabídky akčních setů pračky se sušičkou a ušetřete s námi. Sety jsme pro Vás sestavili s ohledem na technické parametry a designové řešení jednotlivých spotřebičů.


IHNED k odeslání, u Vás již . Moderní design jde ruku v ruce se špičkovými funkcemi.

Provedení výrobku: bílá barva. Pro všechny, kdo potřebují vypadat perfektně každý den. Představujeme strážce nažehlených košil.


Svůj volný čas chcete trávit s rodinou, přáteli nebo se věnovat svým koníčkům. Proto od spotřebičů očekáváte, že budou o oblečení pečovat tak, abyste nemuseli věnovat příliš času žehlení. My kupovali set koncem srpna. Kupovali jsem to na datartu.


Pracka i susicka Siemens plus ten spojovaci dil.

Vse probehlo naprosto bez problemu. Jsem moc spokojena :palec:. Pěkný desing pračka : S pračkou jsem velmi spokojena. Relativně snadné ovládání, dva parní programy, program na ložní prádlo a lůžkoviny, možnost si navolit opakované máchání - super.


Pračka prádlo odváží a napíše vám, kolik máte dát prášku - super. Sušička : spokojenost, oceňuji programy na syntetiku a bavlnu a . Ihneď k odoslaniu , u vás už . Kupte si v období od 15. Pro získání odměny musíte provést registraci svého . Pro pocit měkkosti a hebkosti, který nepomíjí. Dopřejte si více času s rodinou a přáteli a méně času žehlením. Mezi opravdové odborníky ve výrobě volně stojících praček patří značka AEG.


Můžete očekávat opravdu kvalitní praní, kde se špína a skvrny stanou již jen hrou. Pokud Vám jde o šetrnost praní a chcete zachovat déle vaše oblečení jako nové , je to správná volba. Ať už si vyberete předem nebo vrchem plněné pračky .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.