Wednesday 15 February 2017

Hry pro děti od 2 let online

Dětské hry pro nejmenší online zdarma. Pusťte se do bezvadné hry s kočičkou Fluffy v hlavní roli. Snail Bob Island Story. Hry pro děti - hledání rozdílů, omalovánky, pexeso, pohádkové hry , puzzle a další.


Monkey GO Happy Madness. Zahraj si zdarma 1online her pro děti. Zábavné, logické, sportovní i edukativní hry na rozvíjení představivosti a kreativity dětí. Nejlepší dětské hry pro školáky, předškoláky i nejmenší děti.


Nová verze nese název Turkey Slice. Již podle názvu si můžete udělat naprosto jasnou představu o tom, jaký zvířecí druh se stane hlavním hrdinou hry. Samozřejmě se jedná o krocany. Další pokračování oblíbeného pexesa pro nejmenší.


Pexeso pro nejmenší kamarády mohou hrát děti už od dvou let ! Vyber si přímo ve hře kolik kostiček má mít pexeso, které budeš hrát a zkus štěstí. Kliknutím na kostičku se vždy zobrazí jeden obrázek. Pokud po kliknutí na další kostičku . Nabízíme nejúžasnější Hry pro děti pro každého. Mariovi přesně ve kterém okamžiku má vyskočit tak, aby se dostal přes propasti nebo třeba přeskočil nepřítele.


Hry Pro Deti : Vyzkoušej hry pro děti , ve kterých si můžeš zdarma zahrát na oblékání, pracovat jako chůva nebo se vydat na dobrodružnou cestu! Vaším úkolem bude za pomoci trampolíny dostat kočku do nádoby s rybami. Přitom se musíte vyhýbat různým překážkám a navíc se snažit i posbírat ryby ve vzduchu. Vyzkoušejte podobné hry z nabídky níže.


Tato hra již není podporována. Těm co se líbí Skywire , se líbí také. Slovní fotbal - Hráčů online. Nejhranější hra českého internetu, která prověří tvou slovní zásobu. Nastřílej soupeři co nejvíce branek v této skvělé hře.


Horolezci - Hráčů online. Pou si hraje s kamarády v blátě. Pomoz mu a začni tím, že ho nejdříve umyješ. Vyleť až do oblak v této bláznivé a úžasně zábavné spojovačce.


Osvoboď ptáčky ze spárů zákeřných koček! Krabička se svačinou (Lunch box). Hra je zaměřena na paměť a rozpoznávání a pojmenovávání potravin. Zábavná hra se sbíráním magických ampulek.


Tehdy na Západě - Jak to začalo 1. Demo, 8stažení, 2MB . Online herní server, denní zpravodajství ze světa her, hry zdarma, downloady, flash hry. Super Fruits Dojo je krátká logická flash hra pro děti a nejmenší , ve které je vaším úkolem posouvat předměty po obrazovce na správná místa. Někdy na ně dokonce stačí jen. Snad i díky této zábavě naše děti budou mít pozitivnější vztah k naší přírodě.


Určitě je zaujme i to, když jim řeknete, jak dlouho přírodě trvá, než si poradí s určitými materiály - napříkla že než by se rozložil plastový kelímek od jogurtu, byli by z nich babičky a dědečkové (rozklad trvá let ). Info získáte například zde.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.