Wednesday 15 February 2017

Fitness diař 2017

Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Jedinečný diář , který tě povede za krásnou postavou a tělem plným zdraví a energie. Chceš se ve svém těle cítit fantasticky? Rok se s rokem sešel a Fitshaker po loňském úspěchu s novým Fitness diářem i letos přináší diář pro všechny fitness nadšence. Jak už z mého blogu víte, mám pro Fitshaker slabost, protože Peter a Lucka (zakladatelé Fitshakeru) jsou prostě skvělá dvojka, která srší nápady a zatím vše, na co sáhli, bylo . Pokud říkáš jasné ANO, tento diář je přesně pro tebe.


Zdravé a krásné tělo není náhoda! Není to ani cíl, kterého jednou dosáhneš a máš . Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Ako zistíte, že sa končí rok?


Vonku je chladnejšie, tma prichádza rýchlejšie a vychádza nový Fitness diár! Je farebný, plný inšpirácie, nájdete aj miesta na bežné poznámky. Ale je lepší ako ten minuloročný? Lepšie ako prepísaním motta z obálky sa jeho hlavná myšlienka vyjadriť nedá: . Nájdeš v ňom aj môj článok a kopec ďalších skvelých rá tipov, motivácie alebo citátov a receptov.


STIAHNI SI ZDARMA EBOOK. Vydavateľstvo: Fitshaker. Rýchle odoslanie, skvelé ceny. Diár pre ženy, ktorý je plný motivácie, rád a tipov pre vyváženú stravu.


Pro všechny, jimž se stalo cvičení a fit forma denním chlebem, máme novinku. Týdenní fitness diář se záznamy pro cvičení, zdravotní formu, stravu i pravidelný spánek. Vytvořeno ve spolupráci s. Chcem vedieť AKO NA TONezaujíma ma to. Množstvo užitočných rá tipov, recepty, motivačné strany.


Ten do našich obchodov prišiel začiatkom októbra a už teraz patrí medzi prvú desiatku najobľúbenejších kníh na slovenskom trhu. Autori z Fitshaker tímu nenechali nič . Zaujme na prvý pohľa na obálke sú symboly, ktoré pozná . Tisíce spokojených zákazníků. A je to opět tady :-) Jako každoročně, i letos připravil na další rok Fitshaker báječný diář pro vaše fitness pokroky a zápisky.


A pokud jsem už loni říkala, že už to snad líp nejde, věřte mi, že se . Objednejte učebnice online: Diáře , Kalendáře, Zápisníky, adresáře. THE HOLY BIBLE OF YOUR BODY. Ak hovoríš jasné ÁNO, tento diár je presne pre teba.


Nie je to ani cieľ, ktorý raz . Ušetríte: ( €). Budeme vás informovať, hneď ako bude kniha dostupná .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.