Friday 24 February 2017

Bungalov do milionu

Bungalov - projekt dřevostavby do mil. Projekty bungalovů do jednoho milionu pak připomínají spíš komfortní chaty. I tak obvykle získáte nízkoenergetický dům s přijatelným komfortem bydlení třeba pro starší a . Projekty rodinných domů: bungalovy do milionu , online katalog s přehledem od více dodavatelů domů na klíč, návrhy a stavební plány rodinných domů.


Vybírejte mezi projekty montované domy, které se vejdou ať už hrubou stavbou, stavbou na dokončení nebo na klíč do milionu korun.

Domy, které se vám líbí ohodnoťte tlačítkem „To se mi líbí“. Prohlédněte si půdorysy a další podrobnosti. Výběr montovaných domů můžete filtrovat. Odpověď je ano, které má ovšem řadu podmínek.


Popis projektu: projekt bungalovu FLIP představuje racionální a ekonomickou koncepci bydlení. Jednoduchá konstrukce objektu umožnuje rychlou a bezproblémovou výstavbu tak svépomocí, ako aj přes stavební firmu. Rodinné domy (dřevostavby) na klíč do milionu korun.


Cena včetně DPH a základové desky.

Naše společnost se zaměřuje především na dřevostavby bungalovů do milionu. Nejvíce realizujeme stavby bungalovů na klíč v Pardubickém kraji a Královehradeckém kraji. U nás najdete širokou nabídku . BUNGALOW 1 BUNGALOW 1 ROMAN, BUNGALOW 13.


Když jsme vlezli do hypotéční banky, tak první, co bylo, když jsme říkali limit stavby bylo to se v žádném případě nevlezete, s tím počítejte, ale co zatím máme vyhlédnuté, tak vychází do 2mil. Taky jsme přemýšleli, že si třeba necháme postavit hrubou stavbu a zbytek dořešíme dodavatelsky, . Máme představu, že na sklep by se použilo ztracené bednění a samotný bungalov by byl buď z ytongu nebo dřevostavba. Stavěli bychom to svépomocí, ale určitě bychom chtěli najmout dělníky, kteří se v tom trochu vyznají. Topení by nám dělal kamarád a elektriku taky. Máme však jen omezený rozpočet na mil, . Nabízíme desítky projektů z nabídky dřevostavby na klíč, které postavíme s rozpočtem do milionů korun.


Tyto projekty jsou vytvořené osvědčenou společností G Servis, se kterou řadu let spolupracujeme. Navržený projekt naše firma Happybuilding realizuje dle Vašich požadavků a přání. Podívejte se na video, které . Dřevostavby od projektu po předání nízkoenergetické dřevostavby na klíč. HappyBuilding staví dřevostavby a bungalovy na klíč po celé České republice.


Předali jsme klientovi další dřevostavbu do milionu Kč.

Mezi další náklady se zařadila už jen doprava, jímka a zhotovení přípojek.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.