Friday 17 February 2017

Alkatex metrový textil a galanterie ostravaporuba

Látky všeho druhu a veškerý sortiment galanterie. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny alkatex. On-line prodej metrového textilu a příze. E-shop s látkami všech druhů a kvalit - oděvní látky, metráž, dekorační, látky na patchwork, technické látky, galanterie.


Pestrobarevný svět látek a . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Prima-obchod. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem. Velkoobcho prodej, E-shop: - bytový a metrový textil - látky - ložní soupravy - prostěradla - ručníky, osušky - polštáře, přikrývky. Látky metráž - prodej látek, nabízíme látky metráž, dětské látky, fleece, úplet, šusťák, flanel, plyš, galanterii, nažehlovačky.


Не найдено: alkatex. Prodej oblečení pro děti i dospělé. Ostrava, Moravská Ostrava). Z naší nabídky vybíráme: dětské. Dále nabídka dámského, pánského a dětského textilu.


Výroba a prodej bytového a metrového textilu. Jsme seriozní obchod disponující prodejem z oboru odívání. Rychlost dodání je u nás garantována. Výborná znalost našich výrobků je pro nás samozřejmostí. V popředí naší nabídky je seriózní prodej zboží.


Pokoje jsou dvoulůžkové s vlastním sociálním zařízením ( sprchovací kout, umývadlo, WC) , kuchyňský kout vybaven dvouplotýnkovým elektrickým vařičem a lednicí. Měsíční nájemné včetně služeb a internetu činí 2. Obchody, prodejci › Textil, obuv, oděvy › Metrový textil a příze. Lněné nitě pro účely potravinářské, sedlářské, obuvnické, kožené a plastické galanterie , šití papírových pytlů, v zemědělství, ale také v domácnostech na ruční šití,. E-shopy a inzerce › Textil, obuv, oděvy › Metrový textil a příze.


V naší nabídce dále najdete široký výběr ze sortimentu galantérie , nitě, spony, třásně a jiné. Byt se nachází cca 3m od zastávky MHD Duha a od veškerých služeb. Alkatex - Metrový textil a galanterie.


Výhled z oken je do nedalekého parčíku. Z vybavení je zde stůl a čtyři židle, kuch. Nabízíme prodej dámského, pánského, dětského, bytového textilu a dalšího textilního zboží.


Prodávám pánské a dámské prádlo, textilní galanterii , metrový textil , bytový textil a kusové zboží.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.