Friday 20 January 2017

Dřevěná ramínka

Dřevená ramínka kalhotová. Možnost potisku logem vaší firmy (více informací si vyžádejte e-mailem). Vhodná k věšení kalhot a sukní. Tato akce otevře dialogové okno.


Masivní dřevo vnese do vaší skříně půvab a kvalitu. Doplňte tvarovačem ramen BUMERANG a ochraňte pletené svetry a jemné blůzy před deformací.

Množství: Please enter a number for quantity. Visa Mastercard Credit Cards. Připomeňte si dobu, kdy věci musely místo měsíční záruční lhůty vydržet podstatně déle. Vyrábíme a nabízíme široký sortiment šatních ramínek pro děti i pro dospělé v provedení přírodním, lakovaném i barevném.


Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi. Skladem Záruka: měsíců. Lepší ceny na šatní ramínka nehledejte jinde.


Právě jste našli řešení, ramínka na kabáty, dřevěné ramínka , . Ramínko dřevěné - černé ks.

Výrobce a prodejce šatních plastových a dřevěných ramínek. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Barva přírodní lakované dřevo, s chromovým otočným háčkem. Použití pro lehkou konfekci, kalhoty, sukně.


Balení:kusové (karton 100ks). Materiál: bukové dřevo, povrch voskovaný, zinkovaný nebo mosazný otočný hák. Tloušťka segmentu: mm . Pokyny k údržbě: Čistěte utíráním vlhkým hadrem a důkladně osušte.


Tyto informace si uschovejte pro další použití. Maminky vědí, že dřevěná ramínka stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Na Bianu jich najdete stovky. Textilní, kovová, dřevěná či plastová ramínka , na kterých se vaše oblečení nepokrčí. Zákazníci, kteří si prohlíželi tento produkt, si prohlíželi také: Kovová ramínka na . Tělo ramínka je vyrobené ze dřeva, háček na zavěšení je z kovu, stejně jako spodní část ramínka, která je vytvarovaná do příznačného nápisu Mr.


Zavěste na ramínka svatební šaty a ženichův . Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.