Tuesday 31 January 2017

Bazos domy na prodej

Sekce Domy - inzerce zdarma s nemovitostmi, prodej realit - Prodej. RD se zahradou Křižínkov. Nabízíme Vám k prodeji pozemek, v katastru vedený jako orná půda, územním plánem obce určený k zástavbě bytovými a rodinnými domy , v obci Ivančice.


K parcele je příjezd po asfaltové komunikaci, vzhledem k. Jedná se o velmi atraktivní parcely celá lokalita je navržená jako zklidněná obytná zóna se dvěma větvemi, které jsou neprůjezdné a které jsou vzájemně propojeny stezkou pro chodce ze zámkové dlažby rozšířenou o klidovou zonu s lavič.

Nabízím k prodeji hrubou stavbu řadového rodinného domu ve městě Stod. Nosné zdivo Porotherm tloušťky 490mm bez nutnosti zateplovat, stropy prefabrikované spiroly, roletové překl. Pozemek se nachází v průmyslové zóně sever – Rafaelova I. Prodám dřevěnou chalupu, r. Na pozemku se nachází stodola, studna, je možnost napojení na rezervoár. Jedná se o menší ale útulný nízkoenergetický , bezbariérový dům , kde je dispozičně počítáno s prostorným obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou a fran.


Prodej rodinného domku po rekonstrukci se zahradou na okraji obce. Objekt dispozičně předsíň, obývací pokoj s moderní vybavenou kuchyní, ložnice, dětský pokoj, koupelna.

Po dohodě možno přejmout včetně vybavení. Z chodby vchod do kotelny. Vytápění na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. Vychovaný domácí mazlíček není překážkou. V domě je sklep, kolárna, kočárkárna.


Parkování u domu není problém, velmi klidné místo a zároveň vše v dosahu pár metrů, škola, školka do 100. Topení podlahové-plynové. Kč , Cheb Nabízíme k prodeji pozemky o celkové rozloze 8. Inzerují zde realitní společnosti i soukromé subjekty. Inzerce soukromých i právnických osob. Predaj domov za najlepšie ceny, široká ponuka domov v najväčšej sieti realít.


Najkrajšie domy pre vaše pohodlné bývanie nájdete online na Bazar. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Prodej , koupě, podnájem anebo pronájem rodinných domů , bytů, pozemků, bytových či nebytových prostorů a jiných nemovitostí, to vše najdete v našem bazaru.


Chcete koupit dům, byt nebo prostor pro Vaši kancelář? Náš bazar Vám v tom pomůže.

Najdete zde nabídky z realitních kanceláří, ale i od přímých vlastníků .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.