Thursday 29 December 2016

Podnosy a tácy

Nabízíme levné ale kvalitní podnosy a tácy na nošení jídla. Využijte naší jedinečné nabídky táců a podnosů. Navíc máme rychlou dopravu! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Nerezové podnosy a tácy. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Designové tácy a podnosy za skvělé ceny!


E-shop - Objednejte si domů. Základem pro servírování Vašich pokrmů jsou tácy a podnosy. Podnosy a tácy značky Orion.


Značka WMF nabízí servírovací podnosy z ušlechtilé nerezové oceli , jejichž čistý design se hodí na každý prostřený stůl. Díky jejich teplým barvám se do každého interiéru hodí i dřevěn. Objevte podnosy a tácy , na které se vejde celá hostina. Vyberte si na Bianu z mnoha velikostí a typů včetně podnosů do postele, etažérů či táců s poklopem. Udělejte si doma pohodu.


Na podnosy naskládáte vše, co potřebujete a můžete volně přenášet po bytě. Postelové tácy oceníte při lenošení. Překvapte své hosty a naservírujte jim pochoutky stylově!


Zaujmou vás nejenom svým zpracováním, čistými liniemi a nadčasovými barvami , ale i výběrem materiálů. Tyto vlastnosti vykouzlí z podnosů a táců designové skvosty. A nejenom to, využít je můžete i jako místo pro odkládání ostatních . Dřevěný servírovací stolek je neocenitelným pomocníkem k servírování snídaně přímo do postele. Konstrukce stolku je vyrobená z masivního borovicového dřeva a dno z borovicové překližky. Snídaňový stolek má skládací nožky, které umožňují rychlé a jednoduché složení, díky čemuž ho snadno uschováte kam . Tyto modely oceníte například při malém pikniku na dece na zahradě.


Tácy přijdou ke slovu v případě větší společnosti, sklízení ze stolu atd. Tácy a podnosy v čistém severském stylu jsou téměř neodolatelné. Vynikají důkladným výběrem materiálu, jednoduchými liniemi a krásou detailního zpracování, které dělá z těchto podnosů a táců designové skvosty.


Proměňte každodenní stolování ve . Nakupte u nás kvalitní podnosy a tácy značek APS, Cambro a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.