Thursday 29 December 2016

Plastové kachličky

Olsen-spa DLOMEPlastový obklad vnitřní LOME - Nefrit žlutý. Interiérový plastový obklad vhodný i do koupelny - nefrit žlutý. Jsou vyráběny v moderním designu z kvalitních materiálů.


Plastové obklady jsou lehké, drží tvar a odolávají vlivům prostředí a vlhkosti. Patří mezi nehořlavé materiály.

Vynikají snadnou montáží, jednoduchou údržbou a . Jedná se vlastně o plastové palubky, které se aplikují na plochu systémem péro - drážka. Chcete koupelnu bez klasického obkladu a nevíte co použít na zdi? Vnitřní plastové obklady jsou skvělým materiále obklad koupelny i komerčních prostorů. Jejich využití v interiéru je prakticky neomezené.


Multifunkční plastové dlaždice s click-systémem TERRASOL. Pro použití jako venkovní povrch podlahy na terase nebo balkonu. Možnost koupit na eshopu efatra.

Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor. Venkovní plastové obklady. Plastové palubky nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady, ale jejich využití je mnohem širší. Plastová palubka má komůrkovou konstrukci a je opatřena perem a drážkou . V naší nabídce naleznete vany, vaničky, kouty, zástěny, vodovodní baterie a mnoho dalších výrobků předních českých výrobců jako je Aqualine, HOPA, Olsen Spa, Santech, Sapho nebo Teiko. Kachličky , obkladačky, samolepící tapety, imitace Kachličky a obkladačky.


Designový prvek každého prostoru. Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru. Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo hranaté, dekorační lišty apod.


OBKLADY do KUCHYNĚ a KUCHYŇSKÝ OBKLAD v SIKO: nabízíme obklady do kuchyně, mozaiky, skleněné obklady i obkladový kámen. Obklady klasické, moderní i rustikální. CZ - dodáváme plastové palubky, fasádní obklady a provětrávané fasády, vnitřní a venkovní okenní parapety, plastové a wpc ploty, terasové desky a další výrobky pro vaše stavby.


HOPA Ottopan vnitřní plastový obkla 0- bílá pastelová. Mají tepelně a zvukově izolační vlastnosti. Nevýhody: Levnější nekvalitní plasty nemusí vždy vypadat dobře a můžou být méně odolné. Výhody: Fólie se lehce .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.