Tuesday 1 November 2016

Smoby kuchyňka bon appetit

Je vybavená kávovarem na kapsle, elektronickou plotýnkou, lednicí, troubou a bohatým příslušenstvím. Nově s prodlouženou pracovní deskou. Je vybavena kávovarem na kapsle, elektronickou plotýnkou, lednicí, troubou, nádobím a maketami potravin. S prodlouženou pracovní deskou.


Její součástí je kávovar na kapsle, elektronická plotýnka, lednice nebo trouba. Kuchyňka Bon zeleno-šedá se zvukovými efekty. Přípravu dobrot vašim ratolestem usnadní prodloužená pracovní deska.


Varná deska, trouba, dřez, lednice, zabudovaný kávovar a hodiny. Bon Appetit Cherry je vybavena ks příslušenství, jako jsou talíře, . Obsahuje ks příslušenství. Rozměry: 5x 9x 3cm.


Zobrazit technické informace Zobrazit názory uživatelů. Maso a ryba s efektem syrového a upečeného masa (každá strana jinak barevná). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Zvukové efekty, prodloužená pracovní deska, kávovar na kapsle, elektronická plotýnka, lednice, trouba, nádobí a makety potravin. S touto kuchyňkou bude vaření jedna radost.


Umožní ti přípravu báječných pokrmů. Dětská kuchyňka má otevírací troubu a ledničku, dvouplotýnkový vařič s dřezem, vestavěný kávovar a digestoř s háčky na zavěšení náčiní. Nechybí trouba, sporák, lednice, dřez, úložný prostor a . Vhodné pro děti od let. Tato nabídka od prodejce maxikovyhracky byla archivována dne 16. Součástí moderní kuchyňky je nově i presovar!


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Aktuální nabídka od Heureka.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.