Tuesday 18 October 2016

Tvrzené sklo na mobil samsung

V naší nabídce tak nechybí široká . Drtivá většina zboží skladem. Pouzdra, kryty a obaly na mobilní telefony. Vlastní sklady, expedice objednávky ihned.


Skla jsou vyrobena přesně na daný typ.

Tvrzená skla pro mobilní. Při aplikaci tvrzeného skla . Sklo nelze poškrábat, tím je jeho životnost prakticky neomezená. Dokáže zachránit drahý displej mobilního telefonu. Velice snadná instalace na displej Vašeho mobilního telefonu.


Levné ochranné tvrzené sklo na mobil ! Prodáváme i ozdoby na mobil , pouzdra na mobil , kryty na mobil. Selfie tyče, stativ na mobil , powerbanky a další.

Tato vlastnost skla není na závadu, sklo přesto plní svoji funkci . Smarty tvrzené sklo nabízí 5x větší ochranu o proti běžným ochranným fóliím na displej. Tvrdost 9H při tloušťce pouhých 3mm nabízí opravdovou ochranu proti. Pořiďte svému telefonu ochranné tvrzené sklo. Je to druhé sklo, které se nalepí na to stávající a telefon je pak dvojitě chráněn nejen proti pádu, ale i poškrábání.


Tvrdost skla 9H, vysoká citlivost dotyku, nezanechává bublinky, má zaoblené hrany a je vysoce odolné proti poškrábání a nárazům. Sklo je zcela transparentní a bez omezujících filtrů. Ochranné sklo pro displej mobilního telefonu Samsung S5. Z důvodu omezené dostupnosti je možný pouze osobní nákup na vybraných prodejnách. Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie.


Sklo na mobil Panzerglass Samsung Galaxy SPlus. Speciální temperované sklo se zaoblenými hranami. Zabezpečuje ochranu před poškozením, poškrábáním a nečistotami.


Pevnost je krát větší než u klasického skla. Součástí je oleofóbní vrstva proti mastnotám a otiskům. Výborné přilnutí k displeji . Zdravím, zakoupil jsem ochranné tvrzené sklo pro Xiaomi Redmi 4X, podle návodu jsem displej mobilu několikrát přeleštil i přiloženými útěrkami, poté jsem rychle sundal ochrannou folii a sklo pečlivě přiložil na displej.

Téměř celé normálně přilnulo, ale ani kousek okrajů nepřilnul celý a když ho přimáčknu, . Plná ochrana displeje Vašeho mobilního telefonu v extrémně tenkém provedení s vysokou tvrdostí 9H. Chodovci velmi ochotný jak mohu ze své zkušenosti odborník a ochoten se věnovat zákazníkovi. Ochraňte Váš mobilní telefon náhradním sklem umístěné přímo na displeji.


Tenké provedení a ochrana. Nejdříve jsem dostala sklo pro jiný telefon, ale po vrácení jsem dostala správné, takže vše dopadlo dobře. Maximální ochrana displeje při zachování čistoty.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.