Friday 21 October 2016

Mikrovlnná trouba odborný popis

První mikrovlnná trouba byla vyvinuta v USA koncem 40. Vysloužila si přezdívku Radar range. Tyto první výrobky se používaly výlučně v . Mikrovlnna-trouba-reklama-odborny. Svou barvou zapadne do každého virtuálního prostředí.


Nabízí podporu snadné a rychlé změny barvy čelního skla na dvířkách pro vyšší přizpůsobitelnost. Součástí modelu je také hrnek s . Používejte pouze nádobí určené pro použití v mikrovlnné troubě. Okno dvířek je navrženo tak, aby světlo procházelo skrz, ale mikrovlny ne. Pozorně si přečtěte návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod si uschovejte! Jak vlastně funguje mikrovlnná trouba ? Jaké nádobí je nejvhodnější?


To a ještě něco navíc se dozvíte, pokud si přečtete tento článek. Srdcem mikrovlnné trouby je magnetron, který vyrábí takzvané . Ohřev bez tepla - jak to funguje. Před instalací a použitím mikrovlnné trouby si, prosím, pozorně přečtěte tento návod k obsluze.


Před uvedením tohoto spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze,. Stejně tak jako mnoho jiných objevů je i mikrovlnná trouba (obr. 1) dílem náhody.


POPIS MIKROVLNNÉ TROUBY. PoPIs MIKRoVlnnÉ TRoUbY a. Bezpečnostní systém uzavření dvířek. Tlačítko pro otevření dvířek. Сохраненная копия Перевести эту страницу Funkce. Maximální nastavení výko‐ nu.


Souprava otočného talíře. Slouží k nastavení výkonu na maximum. Při přípravě jídla v mikrovlnné troubě vždy používejte soupravu otočného talíře. Skleněná varná podložka a . Díky této mikrovlnné troubě , kombinované s troubou tradiční, máte v kuchyni k dispozici širší výběr různých způsobů vaření.


U bílkovin dochází až ke zničení. Autoři-rky tohoto webu: co na škodlivost mikrovlnky říkají min. VÝSTRAHA: Pro všechny osoby, jež nemají kvalifikaci odborného opraváře. Váš odborný prodejce Electrolux. Naše zboží je výhradně od distributora pro ČR, u nás máte vždy jistotu.


Vestavná mikrovlnná trouba s grilem . Nepoužívejte troubu pro pražení kukuřice nebo jiných materiálů), popř. Nezapíſnejte troubu bez vložených pražení v mikrovlnné troubě. Při pražení potravin – může tak být poškozena. Vyobrazení a popis mikrovlnné trouby TESLA MTE-201BX. Popis kontrolního panelu.


Elektrický kabel je dlouhý m, . V případě potřeby odborné technické. Jídlo v rozích se může převařit. Níže uvedený seznam Vám pomůže vybrat vhodné nádobí.


Příprava v mikrovlnné troubě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.