Friday 21 October 2016

Dřevěné soustružené výrobky

Skříňové nohy, stolové nohy, soustružené úchyty, sloupky jsou výrobky ze smrkového dřeva , zpracovány nejmodernější technologií. Na přání zákazníka je možné použít jiný materiál (buk, dub), nebo jiný rozměr. V těchto případech je třeba počítat s navýšením ceny výrobku. R) Česká pošta ( do kg) Kč vč . Soustružení dřeva opracuje hrubé dřevo do elegantních linií.


Nechá vyniknout zajímavou strukturu jednotlivých let, zapůsobí přirozeným tónováním.

Záleží na požadované vlastnosti výsledného výrobku , ale také jeho barvě. Naše strojní vybavení nám umožňuje zareagovat na Vaše specifická přání v oblasti soustružení. Vítejte na internetových stránkách firmy LEKEŠ soustružení dřeva ! Výroba soustružených dřevěných komponent. Vyrábíme soustružené dřevěné součásti nábytku, bytových doplňků, kuchyňských potřeb, osvětlovacích těles, hraček i mnoha dalších dřevěných výrobků. Náš sortiment zahrnují kulaté rotační výrobky , ale . Možno objednat z různých druhů dřeva.


Dostupné: třešeň, ořech, švestka, akát, platan, jabloň. Rozměr na čajovou svíčku.

Ladislav Sýkora soustružení dřeva. Patchworkové práce, Krajkářské potřeby. OSTATNÍ DŘEVĚNÉ VÝROBKY. Katalog výrobků, které jsou dostupné k prodeji se stručným popisem a fotkami.


Provádíme soustružení tvarově jednoduchých i složitých dřevěných dílců, včetně. Plyšový medvěd vytvoří medvědí pohodu. Moji medvídci a panenky putují jako dárky do různých zemí, nejdále cestovali do Austrálie a Japonska.


Kromě ruční výroby se zabývám i opravami starých i nových plyšáků. Motto mé práce zní- Medvědů není nikdy dost. Medvídci a panenky jsou celí ušiti ručně. Dejte si pozor na suky, které sice vypadají docela dekorativně, ale zároveň jsou pohromou pro nástroje. Příkladem je borovice limba, jejíž suky jsou však ve srovnání s ostatními stromy ještě „měkké“.


Na prvním místě byste si měli položit otázku: co byste z daného kusu dřeva chtěli vyrobit? Má uvažovaný výrobek plnit pouze . Jsme stabilní, moderní a rostoucí firma. Naší hlavní specializací je výroba a prodej dřevěných soustružených , frézovaných a hoblovaných polotovarů pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy.


Historie naší firmy sahá do osmdesátých let a začala výrobou dřevěných knoflíků, dekoračních . Další výrobky opracované do kulata.

Na zakázku jsme schopni vyrobit téměř cokoliv, výrobek musí být opracovatelný do kulata a nesmí přesahovat naše maximální rozměry. Nabízím soustružení dřeva - výrobu veškerých soustružených komponentů ke schodištím např.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.