Tuesday 18 October 2016

Leskla dlazba 60x60

Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz). Obklady a dlažby - Typ: . Slinutá dlažba lesklá , barva bílá s jemným nádechem slonové kosti, čistá bez jakýchkoli vzorů. Rovné kalibrované hrany.


Díky svému širokému využití je to nejprodávanější dlažba na našem e-shopu.

Výrobce: Topgres Rozměr: 6x 6x 10. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kč - 5Kč v obchodechPorovnat ceny. FAP Frame White - dlažba rektifikovaná 60xbílá lesklá.


V nižšej kvalite zoženieme glazúrovanú dlažbu v sume zhruba 13€ a v kvalite porcelán 19€. Preto treba dbať na vyššie . Artica White je biela lesklá dlažba 60x60. Zaujímavá je hlavne cena s porovnaní s kvalitou, nakoľko ide o porcelánový nezničiteľný povrch.

Táto biela dlažba 60xje svojou kvalitou radená do najvyšších kvalít. Európske normy a certifikáty. Dlažby bez nanotechnologickej úpravy, sú vpíjavé.


Dlažba Biela 60xGres - porcelán. Pri kontakte s tekutinou, povrch nasaje tekutinu, zostáva flak (limonáda, káva, červené víno). Dlažby s úravou väčšinou začínajú s cenou okolo 30€, cena neplatí pre matné dlažby.


Veľkoplošné porcelánové dlažby sú nezničiteľné. Typ, glazovaná slinutá dlaždice. Charakter povrchu, lesklý. Barva: bílá nebo černá lesklá nebo matná,.


Detail produktu Do obchodu . Tato dlažba , která je imitací středomořského mramoru vdechne vašemu interiéru dokonalost italských . DLAZBA VICINO GRAFIT REKT. Velkoformátový rektifikovaný obklad Calacatta je vhodný pro všechny milovníky luxusních koupelen v designu mramoru. Rektifikovaný obklad má formát 30xcm.


Menovitý rozmer (cm), x 60.

Presný rozmer (mm ), 6x 600. Veľkoformátová leštená dlažba svojím dizajnovým prevedením a kalibrovaným spracovaním sledujú najmodernejšie trendy v zariaďovaní interiérov. Táto kalibrovaná dlažba (rektifikovaná dlažba ) pôsobí veľmi exkluzívne. Lesklá biela dlažba , alebo lesklá. Luxusná veľkoformátová interiérová dlažba.


Keramická dlažba do interiéru je vhodná do chodby, na schody, lesklá dlažba do obývačky. Talianske interiérové dlažby imitácia mramoru.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.