Tuesday 18 October 2016

Hmoždinky do sádrokartonu gk

Nejprodávanější hmoždinka do sádrokartonu s nosností do 11Kg. GK GREEN – Lehké a ekologické kotvení do sádrokartonu Sice bydlíte v paneláku a jádro koupelny tvoří. Dostupnost: Skladem Popis: Délka hmoždinky 22mm. Parametry některých jsou však sporné a většinou k nim nejsou dodávány instrukce usnadňující jejich montáž.


Výraz „univerzální hmoždinka “ často zahrnuje typy, které v tenkých deskách sádrokartonu nedrží. Z výrobků firmy Fischer patří do kategorie hmoždinek použitelných pro sádrokartonové desky tyto typy: GK , GKM, . Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí. Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Prohlédněte si cenové nabídky na Fischer hmoždinka GK do sádrokartonu od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Plastová hmoždinka FISCHER GK do sádrokartonu. Kvalitní plastová hmoždinka GK německé firmy FISCHER je určená pro rychlou montáž do sádrokartonu. Je vhodná pro předsazenou montáž.


GK je vyrobena z kvalitního nylonu. Při osazování do roviny s povrchem sádrokartonu se použije přiložený montážní přípravek upnutý do aku šroubováku. Před osazením hmoždinky do desky do tloušťky mm není nutné předvrtávat otvor.


Spolehlivá hmoždinka do jedno- a dvojmontáží sádrokartonových desek s rychlou instalací pomocí přiloženého montážního přípravku. Montážní přípravek je přiložen ke každému balení 1ks hmoždinek. Není vhodná do protipožárního sádrokartonu a dřevovláknitých desek.


Nylonová špeciálny hmoždinka pre sadrokartónové dosky. Stačí len zavŕtať hmoždinku do materiálu špeciálnym nástrojom. Na upevnenie lámp, krycích podlahových líšt, vypínačov, rámov obrazov, káblových kanálov, líšt na záclony, drevených líšt atď. Každý balík obsahuje kus montážneho vrtáku. Hlavní výhody: Vysoká únosnost díky tvarovému zámku hmoždinky.


Méně prostoru nutného na druhé straně desky díky malé délce hmoždinky. Ideální pro sériovou montáž. Přizpůsobená pro vruty do dřeva a samořezné šrouby s průměrem 5-mm.


Stačí pouze zavrtat hmoždinku do materiálu speciálním nástrojem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.