Monday 24 October 2016

Kroužkové desky a4

Desky Akroužkové průsvitné - kroužek, čirá. Kč - Kč v obchodech Porovnat ceny . Prezentační desky A- kroužkové. Flipcharty a prezentace.


Naše cena s DPH: 34Kč (bez DPH 28Kč ). WOW s dvoubarevným efektem pro prezentace či archivaci dokumentů, vyrobeny z dvouvrstvého polypropylenu, šíře hřbet.

Neo Colori - A, mm, modrý. Polypropylenový 4- kroužkový pořadač s elegantním designem Shadow. Plastové desky se kroužkovou mechanikou. Materiál: PP, 7micronů.


Pořadač na dokumenty a spisy formátu Az řady eXecutive,. Kdy může být zboží u vás? Eshop Archivace desky kroužkové. Kroužkový pořadač je vyroben z dvouvrstvého PP materiálu vyplněného pěnou tzv.


Polyfoam, který je extrémně odolný a lehký A, zaoblený hřbet mm.

Vyrobeno z neprůhledného . S průhlednou kapsou na přední straně a na hřbetěMožnost vytvoření jedinečného designu pomocí fotkyS PP pokrytímVhodný pro uchovávání dokumentů A4Se D-kroužkamiPrůměr kroužku: mmBalení: ks. Pořadač Propyglass, transparentní, čtyřkroužkový, mm, A, PP, . Popis produktu Kroužkové desky na zip A4. Na vrchní straně desek je kapsa na zip vel.


Uvnitř desek jsou kroužky na listy a dvě menší volné kapsy (x cm). Listy můžete také upnout do upínače na pravé straně desek. Celé desky zapínáme na zip.


Top v kvalitě a Top v ceně! Q-Connect je naše evropská značka s neporazitelným poměrem cena-výkon. AICO Green - Desky Ase 4kroužkovou mechanikou, vyrobené z ekologického recyklovaného materiálu. Mechanika se dvěma kroužky.


R mm, kapacita listů. Spisové desky - pro ukládání dokumentů, PP materiál, lze koupit minimálně 20ks. Obal - pro kroužkové a pákové šanony (děr), průhledný, pomerančový povrch, otvor shora, lze . Velkoobchod papírem, drogerie, tonery,obalový materiál.


Pořadač čtyřkroužkový Propyglass, kouřová, mm, A, PP, VIQUEL. Detailní popis KROUŽKOVÉ POŘADAČE NA A4.

Pigna Nature Flowers, A, kroužek průměr mm, mix motivů. Herlitz Pořadač A-Fresh Fruit Limetky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.