Wednesday 26 October 2016

Kancelářský stůl bazar

Kč , Praha Herman Miller Aeron B Použité kancelářské židle Herman Miller Aeron ve variantě B. Inzeráty kancelářský stůl - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Jablunkov psací stůl PEGAS 3S BOROVICE MASIV, rozměry 110x75x55cm, kvalitní produkt z borovicového masivu, bezsukové. Kč , okres Tábor stůl kancelářský stůl , . Prodáme kancelářský nábytek!

Jedná se o kancelářské stůl. Barový pult, barmanský pult, výčepní pult. Praha - Radotín, Vestec u Prahy. Bazar nábytku a výkup na QO.


NEJVĚTŠÍ BAZAR SE ZNAČKOVÝM KANCELÁŘKÝM NÁBYTKEM, TRVALE NÍZKÉ CENY! Výška 7 deska 200x9 dvojitá deska - třešeň v kombinaci s černou deskou, luxusní design. Možno dokoupit další kancelářské vybavení.

Kancelářské stoly a pc stoly bazar a výprodej. Každý kancelářský stůl a pc stůl náš bazar důkladně prohlédne. Značkové kancelářské stoly za více než dobré ceny. PC stoly a kancelářské stoly bazar nabízí také k pronájmu včetně dopravy, umístění a servisu.


V našem bazaru vykupujeme a prodáváme bytový, kancelářský, hotelový a zahradní nábytek, nové kuchyňské linky. Dále nabízíme nový levný nábytek od drobných truhlářů nebo z konkursních podstat a nábytek II. Police můžete nastavit do různých výšek podle toho, co do nich chcete uložit. Psací kancelářský stůl 13.


Rohový kancelářský stůl. Pc - psací stůl MASIV - BARVY - GERMANY. Pracovni stul - KENT kaštan. Pc psací stůl - BAREV - SKLADEM ! Cena je za nábytek, který vidíte na fotografiích.


Stav je na stáří nábytku velice dobrý. Důvod zařazení do bazarového zboží – u tohoto zboží je lehce poškozený roh stolu. Fotografie poškození naleznete v galerii.

Hledáte moderní kancelářský.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.