Tuesday 25 October 2016

Budufitclub ostrava hrabůvka

Nové moderní fitness v Ostravě Hrabůvce ! Rádi cvičíte a sportujete? Pak si udělejte cestu do přátelského fitka BUDU Fit. Moderní posilovna a velké množství skupinových lekcí čeká na Vás. Parkoviště máte hned u fitness ZDARMA!


Nepropásněte levný vstup v happy hours. Z Bernie's Irish Pub, Ostrava min. Klikněte na cestu pro získání aktualizovaných jízdních řádů.


Využijte výhodnou nabídku na zdokonalení kondice, vytvarování . Provozovatelem klubu je společnost BUGGY fitness, s. BUDUFitClub VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ ul. Připravili jsme si pro Vás zajímavý program, tak neváhejte a . Bodystyling Interval Body Training Kruhový trénink Posilování Power jóga Tabata TRX. Nedaří se vám najít aktivita dle vašich přání? Zanechte zde váš e-mail a my vás budeme kontaktovat až budeme mít k dispozici relevantnější výsledky. The best fitness centre for me.


Fitness centrum v Ostravě. Pro mě nejlepší fitko v Ostravě. Stroje tak akorát staré, velká plocha, vše co je třeba, stroje a hlavně všechny činky! REALITNÍ AGENTURA VÍTEK, s. Kurz startujeme v pátek 16.


We are a company that seeks to involve movement into everyday life of each of us. We offer our clients a professional and friendly, fully equipped gym, group lessons led by the best instructors, but also a place where you will want to return. Budufitclub Vítkovická Střední. Provozujeme fitness centrum a cardio zónu, nabízíme lekce vedené trenéry, služby osobního trenéra a diagnostiku složení těla. Nabízíme k prodeji garáž v osobním vlastnictví v Ostravě - Hrabůvce , na ulici Hasičská.


Jedná se o zděnou řadovou garáž ve dvoře šesti panelových domů. Pozemek pod garáží je ve vlastnictví města Ostrava. Kuchyň se zánovní linkou na míru a vestavěnými spotřebiči. Velmi prostorná chodba se skříňkami pod stropem.


Menší koupelna se sprchovým koutem a obklady, WC oddělené. Jedná se lokalitu městské části Ostrava Hrabůvka s dostupností veškeré .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.