Wednesday 14 September 2016

Vykup dj techniky

Jsme tým mladých lidí zaměřující se na prodej profesionální DJ techniky a techniky pro producenty a zvukaře. Prodej a výkup hudebních nástrojů a studiové techniky. Marshall Major II Black 99.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Hodnocení Dotazy Moje inzeráty Přidat inzerát.


B, AUX vstup pro připojení jakéhokoli mp. Chcete predať gitaru, alebo iný hudobný nástroj ? Alebo komisný predaj hudobných nástorojov (v tomto prípade si určuje predajnú cenu predávajúci). Ak máte na predaj napríklad gitaru, pošlite nám detailné foto, popis a vaše telefónne číslo do mailu. Bazar DJ techniky a příslušenství. Prodám vestax vci-3dj controller, roky starý, v plné kondici s kufrem na míru.


Jun Jsme tým techniků a DJů, který se zabývá výkupem, repasí a opravama DJ techniky značky Pioneer. Občas vykupujeme i související značkové vybavení jež k Pioneer DJ řadě patří - stojany, bagy, kufry atd. Secondhand hifi, výkup protiúčtom pri nákupe novej aparatúry. Predaj dizajnérskych výrobkov svetelnej techniky. Predaj ozvučovacej a osvetľovacej techniky , televízorov, techniky pre DJ -ov, autorádií a ozvučenia do auta, hudobných nástrojov, príslušenstva.


KOMISIONÁLNY PREDAJ PREDAJ HUDOBNÝCH NÁSTROJOV A ZVUKOVEJ TECHNIKY. Kultúrne domy - Reštaurácie - Kostoly - Domy smútku - Školy MONTÁŽ ZVUKOVEJ TECHNIKY DO AUTOMOBILOV OZVUČOVACIE PRÁCE. Sieť moderných kamenných predajní Melody s viac ako 15-ročnou tradíciou sa špecializuje na predaj hudobných nástrojov, profesionálnej ozvučovacej a svetelnej techniky , štúdiových zariadení a DJ techniky.


Vďaka výberu z veľkého množstva tovarov od renomovaných svetových výrobcov si u nás ten správny produkt . Výkup a prodej audio a video techniky , počítačů a mobilů. Zajišťuji opravy tachometrů. Dále zajišťujeme výkup zlata. Nabízíme pronájem audiovizuální a DJ techniky. Výkup , prodej a zástavy nového i použitého zboží z oblasti elektroniky, domácích spotřebičů, kol, nářadí, zlata i stříbra.


Individuální přístup s možností odzkoušení zboží. Seřizování strunných nástrojů, výkup , protiúčet. Vybavená zkušebna, nahrávací studio. Denisova 2 Jindřichův Hradec II.


Zabýváme se prodejem použité elektroniky, motocyklových přileb a průmyslového zboží. Najdete u nás … HB Center . Jsme přímí dovozci nové i použité výpočetní techniky. Všetky firmy z oblasti Svetelná a zvuková technika v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Provádíme servis PC a notebooků,. DJ OBCHOD PEKRA PRAHA připravuje výprodej DJské techniky.


Na kompletní sortiment přehrávačů a mixážních pultů NUMARK DOPRAVA ZDARMA! Na všechny produkty NUMARK dnes SLEVA !

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.