Thursday 8 September 2016

Vestavná vinotéka philco

Vinotéka díky své nízké hlučnosti neruší. Stálou teplotu - stupňů pomáhájí udržovat skleněné, hermeticky uzavřené dveře se speciální ochranou proti UV záření, které vínu neprospívá. Své uživatele potěší také objemem, který je litrů. Výsuvy polic jsou řešeny tak, aby přinášely maximální komfort a bezpečnost při manipulaci s vínem.


Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Vlastnosti Kompresorové chlazení. Displej Senzorické řízení provozu.


Zámek ovládacího panelu. Energetická třída C Počet lahví 7. Možnost umístění, VESTAVNÁ. Spotřeba energie, kWh. Ukazatel teploty, LED DISPLEJ. Zaměnitelné otevírání, ANO.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Její design se hodí do každé domácnosti. Digitální ukazatel teploty. PW BI vestavná vinotéka PHILCO.


Zboží lze dovést vlastní Electro dopravou a zdarma vynést do patra. Doprava zdarma, záruka původu. Teplotní rozsah chladničky nápojů je - 22°C a máte zaručen tichý provoz bez vibrací.


Uvnitř víno ukládáte na kovové police a máte na výběr uložení vertikálně i horizontálně pro případ nedopitého obsahu v láhvi. Obsah zajistí hermeticky . Roční spotřeba energie 2kWh. Klimatická třída SN-ST Rozměry VxŠxH: 86x15xcm. Provozní vlastnosti: Kapacita: lahví.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu. Vestavná vinotéka Philco PW BI, nová , PC .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.