Thursday 8 September 2016

Velkoobchod dekorací

Velkoobchod i maloobchod dekorací a aranžérských potřeb. Nakupujte sušené, dřevěné a filcové dekorace. Levně v e-shopu Dekor-ribbons. R i na Slovensku - osobně za vámi přijedou, ukážou sortiment a . Společnost Kolouch Import pořádá kontraktační výstavy.


Letos v lednu se naše firma zúčastnila veletrhu jarních a zahradních dekorací FOR HOME AND DECOR v PVA EXPO PRAHA.

Na této výstavě jste mohli vidět nové kolekce velikonočního zboží a něco málo z celoročního sortimentu. V únoru společnost představuje . E-shop se širokým výběrem dekoračního zboží a floristických materiálů. Umělé květiny vysoké kvality, organzy, bytové doplňky. Zobrazení velkoobchodních cen a možnost objednat zboží zde na e-shopu se aktivuje POUZE ZAREGISTROVANÝM OBCHODNÍM PARTNERŮM.


K aktivaci účtu je třeba IČO a vyplnění registračního formuláře. JARNÍ DEKORACE, VELIKONOČNÍ FIGURKY. Nová kolekce barevných dekorací z různých materiálů, .

Naše rodinná firma se zaměřuje na dovoz bytových doplňků a dekorací v provence a vintage stylu. S láskou a péčí rádi doplníme sortiment i ve vašem obchodě. Těšíme se na spolupráci! Artebene německý výrobce kvalitního papírenské zboží se svěžím designem. Blomus německý výrobce vysoce kvalitních nerezových doplňků pro domácnost a zahradu Broste dánská značka nabízí úžasné bytové doplňky a dekorace, svíčky či . Ima Dekor je eshop určený velkoobchodním odběratelům.


Nabízíme doplňky do kuchyně a bytu, vůně, esence či svíčky od prémiových značek. Nyní se slevou pro nové zákazníky. Prohlédnout katalog Zaregistrovat firmu. Věrnostní program a bonusy za . Přímý dovozce a velkoobchod dárkového zboží. Nabízíme zahradní doplňky a dekorace, dárkové předměty, bytové doplňky a dekorace, dárky z Orientu, dekorační panenky.


Zásobujeme prodejny dárků, dekorací , květin, zahradní centra a e-shopy v ČR, SR a SRN. Vám můžeme představit naši velkoobchodní nabídku dekorací a bytových doplňků ve stylu romantiky venkova a svěžesti skandinávského venkova. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší dánské dodavatele a jako jejich výhradní distributor Vám přinášíme jejich aktuální kolekce, které se . Květiny Cattleya - velkoobchod a maloobchod - květiny, rostliny, řezané květiny , hrnkové rostliny a dekorační zeleň, bytové dekorace - Jesenice, Tábor, České Budějovice, Praha. Klia CZ je velkoobchod nabízející květiny a doplňky, stavební materiály, sanitární techniku.


Jsme exkluzivním distributorem samolepících dekorací na zeď italské firmy Crearreda, která je významným evropským výrobcem samolepicích dekorací.

Dlouhodobá úzká spolupráce s firmou Crearreda nám umožňuje vést většinu jejího sortimentu trvale skladem. Zbývající položky jsme schopni pružně dodávat na . Eshop a velkoobchod umělých květin, hřbitovních a dekorativních svíček, keramiky a dekorací. Nabídka importu zboží z Číny, Polska a Slovenska.


Praze a Brně, ale i na rozvozových linkách. Slovenskou republiku populárních světových značek z oblasti stolování, dekoračních předmětů, interiérových i módních doplňků, nábytku, bytových vůní a jiných lifestylových předmětů zpříjemňujících každodenní život. Budujeme obchodní síť a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.