Monday 5 September 2016

Vánoční vyrábění návody

Maminky a děti tvoří vánoční dekorace, ozdoby jako hvězdy, stromečky, řetězy, svíčky, balící papíry, krabičky, adventní kalendáře, přáníčka, korálkové ozdoby, vánoční lampičky, dárky a dárkové předměty, papírové koule, květináče, anděly, koláže, mozaiky aj. Tvoří z papíru, korálků, alobalu, barev, modelovací hmoty, . S knihou TOPP Andělé vytvoříte anděly z papíru, starých knih, drátků či korálků a mnoha dalších materiálů. Vlastnoručně vyrobené andílky můžete darovat jako nositele dobrých zpráv, . Uznejte, po minulé zkušenosti, nešlo odmítnout.


Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Vyrábění pro děti.

Podívat se na další nápady na téma Ruční výrobky pro děti, Pro děti a Umění pro děti. Velký seriál fotonávodů a detailních postupů na výrobu vánočních dárků pro děti přichystal Alík ve spolupráci s výtvarnicí Petrou Svobodovou, která se specializuje na výtvarnou činnost s dětmi v předškolním a školním věku. Její návody jsou jednoduché a srozumitelné. Všechny nejprve otestují děti, . Vyrobte si podle návodu třpytivý vánoční svícen na čajovou svíčku.


KLIK PRO DALŠÍ INFO O i-creative. Možná máte pocit, že něco podobného byste nikdy v životě nezvládli(i když spíše tvrdé y, protože výroba vánočních ozdob bývá dámskou doménou). Zas tak složité to není.

Podrobný návod naleznete ZDE. Nejkrásnější věci jsou ty přírodní, nepřezdobené a krásné svou jednoduchostí a čistotou. Sněhové vločky - vánoční vystřihovánky, vánoční dekorace, zdobení vánočního okna, vánoce , vánoční.


Vánoční bambusové hvězdy. Perníčky naše děti milují, ostatně asi jako všechny děti. Letos jsem náš rodinný recept trochu ozvláštnila a vyrobila pár jedlých dárečků.


Závěs ze sněhových vloček. Jestli máte rádi drobné dekorativní prvky, máte možnost si za pár korun udělat miniaturní vánoční stromečky. Drobný rokajl a dlouhé tyčky z korálků (které můžete nahradit i kratšími tyčinkami, jež navléknete několik za sebou) a tenký drátek - tak málo toho stačí k tomu, abychom vytvořili jedinečné ozdoby, které jsou pro Česko typické už po několik staletí. Janička Mazorová připravila tři návody na vánoční ozdoby z korálků.


Inspirace pro ty, kteří hledají originální nápady, návody a dobré rady, milují umění , tvorbu a design. Nabízíme vám video- návody na nějaké krásné vánoční dekorace a věříme, že si vyberete a vyzkoušíte je. V komentářích se můžete o své „ vánoční tvoření“ podělit a třeba i nasdílet obrázek, jak vám vánoční vločky zdobí váš předvánoční domov. Snadné Helloweenské vyrábění pro malé děti.


Tyhle vánoční ozdoby z papíru jsou jednoduché, a proto s jejich výrobou vám jistě rády pomůžou i vaše děti. Pak si je pojďme udělat „postaru“ a vyrobit si ozdoby vlastnoručně. Spolu s Monikou Brýdovou si vyzkoušíme vystřihovat papírové vánoční vločky.

Je to jednoduché a navíc si báječně odpočineme od předvánočních .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.