Monday 5 September 2016

New york tapeta na zeď

Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma. Tapeta na zeď New York udělá radost všem milovníkům tohoto města, ať už jej někdy navštívili či nikoliv. Jestliže si nalepíte tuto tapetu do svého obývacího pokoje, do ložnice či do jiné místnosti, rázem se váš interiér promění k nepoznání. Barvy jsou většinou v černobílých odstínech, do některých tapet je přimíchána další . U této fototapety si můžete vybrat z několika rozměrových variant a dvou materiálů.


Papírová fototapeta na zeď New York.

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Většina fototapet na zeď se vyrábí na papírovém podkladu a proto mají řadu shodných vlastností s papírovými tapetami. Tapety na zeď New York , Londýn a další města. Naše tapety s architekturou vám dají možnost obklopit se známými architektonickými skvosty. Materiál: speciální poapír, polymeric ink Expedice do 2-dnů.


Součástí balení je lepidlo a návod. City New York Skyline Night. Lepení i strhávání tapet je velmi jednoduché.

Pomocí lepidla snadno připevní fototapety na zeď nebo na dveře. New York tapety na stenu , vstavané skrine, nábytok,. Fototapety - Obrazové tapety na zeď.


Mesto, ktorého štýl je známy takmer každému. Symboly New Yorku ako je Socha Slobody, Manhattan, Brooklyn Bridge. Vychutnajte si nočný pohľad na túto metropolu. V této kategorii naleznete fototapety na zeď nejrůznějších měst ( New York , Londýn, Paříž, Berlín,), známých a historických míst a staveb, které uchvátí každého. Pokud máte specifické požadavky na velikost fototapety, pak nás . Moderní 3D tapety na zeď , fototapety a vliesové tapety z kvalitních materiálů, s originálními a patentovanými vzory.


Exklusivně jen na Stapety. Rozměr: x 2cmPopis: Vliesová tapeta se skládá z jednoho dílu. Lepidlo na fototapetu je součástí balení. D MODERNÍ TAPETY NA ZEĎ - nádherná dekorace do obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře. Vytvořte si báječné místo pro život.


S originálními 3D tapetami to dokážete během chvíle snadno a rychle. Nechte se inspirovat - mezi nejoblíbenější vzory 3D fototapet patří: tapeta New York , Londýn, Paříž, tapeta s motivem . Vyzdobte stěnu textilní, papírovou, obrazovou či fototapetou, nebo rovnou obřími omalovánkami.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.