Wednesday 7 September 2016

Rohové umyvadlo dwg

KB), Přidat k oblíbeným. Elegantní jednoduchá umyvadla pojmou dostatečné množství vody i při malé půdorysné ploše. Jsou určena pro ty z nás, kteří dávají přednost praktičnosti. Pro ty, kteří nemají místa nazbyt, je velmi vhodné rohové umývátko Deep by JIKA.


Rohové umyvadlo Deep by JIKA v šířce 5mm zabere v dispozici koupelny minimum prostoru. Free BIM objects ,CAD files (3ds, dwg , gsm), textures, materials, details, arrangements and instructions for Hall - Rohové umývátko MD-ROHAUNL by company. Connect Arc rohové umývátko z jemné žárohlíny. Materiál: Sanitární keramika.


Poloha odkládácí plochy: Vpravo. Montážní souprava: Včetně. Uspořádání otvorů pro baterie: otvor pro baterii uprostřed. Totem Umyvadlový sifon . DWG 2D 10st_umyvadlo_rohove_se_skrinkou. MAX 10st_umyvadlo_rohove_se_skrinkou.


DS 10st_umyvadlo_rohove_se_skrinkou. DXF 3D 10st_umyvadlo_rohove_se_skrinkou. Nejnovější Umyvadla v nabídce KOŁO. S námi najdete Umyvadla , které se hodí do každé koupelny.


Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. DWG 3D 10st_umyvadlo_rohove_se_skrinkou. Armatury, koupelnové baterie, sprchy, sprchové systémy, kuchyňské baterie. Zaměřovací formulář - zástěny rohové čtvercové-obnélníkové (pdf). U většiny akrylových van, sprchových vaniček a masážních van řady Thermae Line jsou k dispozici technické dvourozměrné a trojrozměrné modely ve formátech DWG a DXF.


Ur - UMYVADLO ROHOVÉ S JEDNÍM OTVOREM. K- KLOZET – NÁDRŽKA VYSOKOPOLOŽENÁ. Nehledejte proto na těchto. D modely ve formátu 3D DXF, 3D DWG nebo 3DS dokáže ARCHline. XP přečíst a vytvořit z nich objekty do knihovny.


Каталоги, Инструкции, прайс-листы, Сертификатy. Для просмотра PDF- файлов, Вы должны иметь программу Adobe Acrobat Reader. Вы можете скачать это здесь бесплатно Здесь.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.