Thursday 29 September 2016

Pronajem bytu bez rk a provize

Mám zájem uzavřít smlouvu s nájemníky, kteří jsou schopni a ochotni se na třídění podílet. Kuchyňská linka s elektrickoým dvouvařičem, digestoří, lednicí a pračkou. Kuchyně není určena pro velké vaření. Koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.


Prodejte nemovitost bez realitky. Soukromá inzerce realit ZDARMA, BEZ provize , BEZ realitní kanceláře. Přímý prodej, pronájem bytů , domů, pozemků přímo od majitele. Upřesnění: Dobřiš zobrazeno: 492x.


Popis: Hledam byt 2kk,nebo 2-V . T, dálkový vodovo rozvody O PC, TV, SAT, volná wifi. Parkování před domem na soukromém pozemku . Inzerce bytů k pronájmu bez provize zdarma. Abyste sehnali nové bydlení, nepotřebujete nutně pomoc realitní kanceláře.


Aktuálně na něm každý měsíc hledá nebo nabízí pronájem bytu , – ale i domů, garáží nebo pozemků ke koupi – v průměru milion a půl návštěvníků. Počítejte s tím, že hledání nového nájmu bez realitky může chvilku trvat. Aktuální nabídky pronájmu bytů v lokalitě Praha bez provize realitní kanceláři.


Hledáme dlouhodobý pronájem bytu - i nezařízený, nejlépe Praha 1 nebo Praha 4. Pronájem bytů - praha bez provize , inzerce. Jsme manželský pár středního věku - oba. Provize RK nájem , byt je volný ihned. Byt má plastová okna orientovaná do.


Největší nabídka pronájmů bytů a spolubydlení v ČR. Najděte pronájem, kterému budete říkat domov. Vaše hledání začíná zde.


Férový pronájem slouží všem, kteří hledají nebo nabízejí bydlení a nepotřebují realitní kanceláře ani jiné prostředníky. Jedná se o pěkný třípatrový cihlový dům po rekonstrukci ( fasáda, plastová okna, izolace sklepů atd.), 1metrů od tramvaje, metrů od polikliniky včetně lékárny, 1metrů od školky, 2metrů od základní. Kontakt přímo na majitele nemovitosti.


Podnájem, pronájem bytu Praha, Brno, ČR, zdarma, podnájem, spolubydlení, inzeráty bez realitky , pronájem bytu od majitele. Byty k pronájmu Praha bez realitky = úspora času i peněz. Levný pronájem bytu Praha bez provize ! V atraktivní a klidné lokalitě s výhledem do zeleně, kousek do centra a bezproblémovým parkováním.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.