Thursday 29 September 2016

Billa otváracie hodiny cez sviatky 2016

Billa vyhľadávanie Letáky a akcie BILLA BONUS Vyhľadávač predajní Sortiment Kariéra O Spoločnosti Jamieho záhrada o. Máme pre vás veľké veci. Každý týždeň pre členov Bonus Clubu zľava na vybraný . Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Sviatočné otváracie hodiny hypermarketov, supermarketov a obchodných centier na Slovensku. Ak si však aj cez sviatky spomeniete, že ste niečo zabudli kúpiť, návšteva obchodu vás neminie.


Koncom roka sú však otváracie hodiny úplne iné.

Niektoré obchody majú jednotné otváracie hodiny. Billa a Terno (vrátane Samošiek) majú otváracie hodiny prispôsobené podľa jednotlivých predajní. Až na niekoľko výnimiek budú predajne potravinových reťazcov otvorené tak, ako by ani žiadne sviatky neboli. Predaj obmedzí len Billa a CBA.


Billa – otváracie hodiny cez Veľkonočné sviatky. Billa predajne budú počas Veľkej noci otvorené nasledovne: Piatok 18. Sviatočné dni sú dňami oddychu nielen pre bežných ľudí, ale aj pre obchodníkov.


Prinášame vám prehľad otváracích hodín známych hypermarketov a supermarketov v našom meste počas vianočných sviatkov. Väčšina z obchodov upraví.

Počas Vianoc budú mať predajne Billa zmenené otváracie hodiny. Detailné informácie nájdete TU. Skontrolujte si otváracie hodiny cez sviatky : Kedy sa vybrať po chlieb, mlieko či lieky? Nedeľa, pondelok zatvorené.


Tradične končia otváracie hodiny o 20:0 počas pondelka (22.) a utorka (22.)budú predĺžené do 21: 00. Na Štedrý deň bude otvorené od 6:do 11:00. Otváracie hodiny počas Vianoc. Všetky obchody, supermarkety a tiež nákupné centrá budú zatvorené v nedeľu, keďže je štátny sviatok.


Na Veľkonočný pondelok sa ale viaceré. Spoločnosť Coop Jednota si otváracie hodiny v jednotlivých predajniach stanoví individuálne. Informácie nájdete na tej danej pobočke. Na veľkonočné sviatky sa budú vzťahovať až v budúcom roku. Prehľad otváracích hodín obchodov v našom meste: BILLA Slovensko Piatok 14.


Veľký piatok) - bežná otváracia doba Sobota 15. Biela sobota) - bežná otváracia doba . BILLA , Generála Svobodu, Trenčín - Supermarket - predaj tovarov, predaj potravinárskych produktov - mliečne výrobky, mäso, ovocie a zelenina, lahôdky, pečivo. Sídlo spoločnosti: Dituria, a. DITURIA Shopping Center.


Billa Námestovo Miestneho priemyslu 80 Námestovo.

Bratislava Apollo – zatvorené.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.