Friday 9 September 2016

Porcelánové vypínače

Vyrábíme ručně v České republice porcelánové zásuvky a vypínače v retro i moderních designech. Více jak barevných variant. Zásuvky vypínače Mulier. Dvoubarevné porcelánové.


Mulier porcelánové vypínače a zásuvky ručně vyráběné, ruční výroba designových porcelánových vypínačů a zásuvek.

Představujeme Vám naší novou kolekci rustikálních otočných PORCELÁNOVÝCH VYPÍNAČŮ A ZÁSUVEK v retro stylu. Technická část vypínačů a zásuvek pochází od renomovaného německého výrobce. Veškeré vypínače a zásuvky mají evropskou certifikaci. Vnitřní část vypínačů je též porcelánová.


Porcelánové vypínače Fontini v retro i moderním designu. Otočné porcelánové vypínače. Pořídili jste si domů retro osvětlení?


Pak ho doplňte také porcelánovou zásuvkou a vypínačem.

V našem e-shopu jsou k dispozici různé zásuvky a vypínače. Pokud by architekti doby minulé museli řešit domovní vypínače a zásuvky, jejich design a materiály by byly právě takové, jako je připravujeme my dnes. Máme několik řa ze kterých můžete vybírat a kombinovat barvy.


Katy Paty jsou designové vypínače a zásuvky, často připomínají RETRO porcelánové vypínače či porcelánové zásuvky. Keramické a porcelánové vypínače na omítku, krytky k vypínačům do omítky. Nov Skleněné, bakelitové, porcelánové - ale především v retro designu nebo alespoň minulým stoletím inspirované. Právě takové vypínače vzbudily největší zájem návštěvníků na stánku Hager na letošním sedmnáctém ročníku veletrhu Designblok. Tradiční retro keramické, bakelitové a skleněné vypínače a zásuvky.


Feb David a Lucie Richtrovi se před sedmi lety odstěhovali z Prahy do starého bytového domu na venkově. Kulaté plastové vypínače se Lucie jako vyučená keramička rozhodla nahradit keramickými. K prvnímu vypínači , který firma mohla uvést na trh, vedlo téměř pět let vývoje. Dvojice dnes zaměstnává čtyři . Lucie Javůrková a David Richtr nenavazují na předchozí činnost rodiny, která by porcelánové zásuvky či vypínače již dříve vyráběla.


Na nápad vytvořit toto elektro příslušenství z keramiky přišli, když se přestěhovali do domu a chtěli ho vybavit tak, aby vše odpovídalo atmosféře starého stavení. Toužíte po designových novinkách? Na trhu se objevily ručně vyráběné originální porcelánové vypínače a zásuvky.

Celá kolekce je k dostání ve více než barevných variantách, které lze mezi sebou velmi dobře kombinovat a vytvořit si vlastní, zcela jedinečný produkt . Myšlenka odvážného projektu se rodila dlouho. Vlastně od prvních kroků až do teď uplynulo skoro pět let,“ říká spolumajitel firmy David Richtr. Vyrábějí ručně porcelánové vypínače a zásuvky. Designérka Lucie Javůrková vypráví, jak se dostala od užitné keramiky až k elektro produktům. Běžným materiálem pro výrobu zásuvek a vypínačů je plast.


Na trhu jsou i produkty dřevěné, skleněné nebo kovové, ale porcelánových je velice úzký výběr. Nov Již nějaký čas jsou na trhu vypínače a zásuvky ze dřeva, tvarem však většinou kopírují moderní tlačítkové. V poslední době se ale nabídka rozšířila o celou řadu typů, které se inspirovaly vzhledem vypínačů z poloviny minulého století. Jako materiál se u těchto stylových vypínačů používá porcelán , sklo, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.