Monday 26 September 2016

Kroužkový pořadač a5

Kroužkový pořadač s transparentní plastovou přední a hřbetní kapsou umožňuje přizpůsobit pořadač svým potřebám. Vhodné pro prezentace výrobků, firmy, ceníky, manuály apod. Esselte prezentační kroužkový pořadač Abílý.


Nabízíme vše pro vaši kancelář. Zboží vám doručíme po celé ČR zdarma.

Pořadače a rychlovazače formátu A5. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Extra silný pořadač Aprůhledný v červené barvě. Do školy, kanceláře i domácnosti. Standardní kroužková mechanika pro snadné přetáčení papírů kulaté kroužky průměru mm.


Vyměnitelný kartonový hřbetní štítek pro popis obsahu. A, kulaté kroužky průměru mm.

Prezentační pořadač As 4-kroužkovou mechanikou. Kapsa na přední straně a na boku pro dokonalou prezentaci. Uvnitř dvě kapsy na dokumenty. Rozměr: 1× 2× mm Kapacita: 3listů.


Vyrobeno z kartonu potaženého polypropylenovou fólií (PP), která je šetrná k životnímu prostředí a nepodléhá . Polypropylenový kroužkový pořadač průhledný, šířka hřbetu mm, kapacita listů pro dokumenty do formátu A5. Transparentní polypropylenový 4kroužkový pořadač , kroužek ? Z vnější strany je potažen polypropylenovou fólií. Průměr kroužku je mm. Mechanika, 2- kroužková.


Doplňující informace, Bez hřbetního štítku. Z pohledu materiálu si můžete vybrat papírový, polypropylenový či prešpánový čtyrkroužkový pořadač. Z naší nabídky čtyřkroužkových šanonů si. Modrý kroužkový pořadač na prospektové obaly s vroubkovaným povrchem desek.


U nás najdete různé druhy pořadačů.

Dle použité mechaniky pořadače dělíme na pákové pořadače , závěsné pořadače , dvoukroužkové a čtyřkroužkové pořadače. Vnitřní strana je potažena bílým papírem. Celkové rozměry: 190x230xmm. Celoplastové pořadače pro archivaci děrovaných dokumentů do formátu A4. Mají větší odolnost než papírové, což oceníte při časté, každodenní manipulaci s nimi.


Zajišťují vysokou kvalitu, dlouhou životnost, omyvatelnost, páková mechanika. Kroužková vazba (klasická í čtyřkroužková) – usnadňuje listování v pořadači , . ADonau - mm, zelená. Prodejní jednotka - KS Balení - KS.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.