Monday 26 September 2016

Dřevěný regál bazar

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Komody a regály bazar na Sbazar. Prodám dřevěný regál , dřevěná police je 9Kč , Praha Prodám dřevěný regál , dřevěná police je úplně bez chyby vhodný na propagační materiály. Kč , Lipník nad Bečvou Otočný regál Prodám dřevěný otočný policový regál na kolečkách. Ze dvou stran rovné police třetí strana. Při odběru všech regálů.


Inzeráty Dřevěné police v kategorii Komody a regály bazar na Sbazar.

Luxusní dřevěná knihovna, vitrína vyrobená z mahagonového dřeva. Velice kvalitní a reprezentativní. Kč , České Budějovice Vinotéka na lahví ,skřín regál Prodám viz foto na lahví vína.


Kč , Karlovy Vary Dřevěná skříňka pod umyvadlo 60x60xcm. Sledujte veškeré mé inzeráty. Kč , Žebrák Prodám Stojan, regál na pneumatiky, disky, kola. Pevná konstrukce z Jeklů 30x3 40x30.


Botník pro párů 2Kč , Praha Botník pro 30 . Skříň skřínka regál komoda 6Kč , Plzeň Skříň skřínka regál komoda Skříň skřínka regál komoda.

K dispozici je cca kusů. Dřevěný rozdělovač, police 1Kč , Ostrava Dřevěný rozdělovač, police Možno využít jako police, na rozdělení čajů aj. Rohový regál s policemi, . Maminky vědí, že Dřevěný regál Jardrew Princess stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Prodám pouze jako celek tyto ks židle RETRO dřevěná , ohýbaná, starší, drobné vady na kráse, ale nejsou zničené ani rozviklané.


Pouze osobní převzetí v. Stav nového, pořizovací . Prodám kovový regál , montovaný z uhelníků, je velmi zachovalý, možno měnit velikost regálů. Prodám vybavení prodejny - k dispozici jsou figuríny portobelle, torza, štendry, pyramida, spousty ramínek dřevěných i plastových i kovových na kalhoty, bezpočnostní dekteční rám, prodejní stůl, ozvučení. Jednolůžko s přistýlkou LAURA. Dopravné 20Kč po celé ČR . DREVENÉ REGÁLE -cena za ks. Možnost různé nastavitelnosti, systém SU5.


Regál je kompletně nasvícený.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.