Tuesday 30 August 2016

Výroba dřevěné lavičky

Zde uvádíme pár skvělých nápadů, které Vás mohou inspirovat při výrobě vlastní lavičky. Můžete na ni použít nejen dřevěné materiály, ale také recyklované palety, kmeny a větve, starý nábytek, beton nebo . Pěkně opracované dřevěné lavičky nám takové pohodlí často přinášejí. Dřevo nám evokuje ono propojení člověka s přírodním okolím.


Jeho nízká tepelná vodivost způsobuje, že v chladném prostředí nestudí tolik jako kov – máme příjemný pocit, že se brzy zahřeje. Podobně je tomu i ve chvíli, kdy na něj praží slunce .

Celou lavici sestavíte z prken ze smrkového dřeva o stejné tloušťce cm. Nejdříve si udělejte kostru lavice. Ani druhem dřeva nejsme determinováni, pro snadnou výrobu je nejvhodnější jakékoliv měkké dřevo, které se také nejčastěji na krovy používalo (zejména smrkové). Není nutné ani žádné speciální nářadí, ani žádná speciální dovednost.


Ti zkušenější použijí motorovou nebo elektrickou pilu, ale stačí i ruční oblouková. Když se v okruhu jeho známých začal projevovat zájem o podobně řešené dřevěné prvky a jejich výrobu , rozhodl se nabídnout možnost zařídit si svou zahradu v podobném stylu i veřejnosti. Ambicí projektu není v žádném případě velkovýroba, nebo produkce typizovaného zahradního nábytku či . Zahradní lavice z větve.

My se také ještě podíváme na truhlíky domácí výroby , také samozřejmě čekáme i dotazy od našich posluchačů, pokud budou, chtějí vstoupit do naší . Gold - designová dřevěná zahradní lavice pro osoby. Pro výrobu zahradního nábytku používáme pouze důkladně vysušené dřevo. Pomocí truhlářské tužky si na připravené dřevo narýsujeme přesný tvar jednotlivých dílů základní konstrukce zahradní lavičky.


Poté pomocí rámové pily ze dřeva vyřežeme základní konstrukci, kterou tvoří nohy a rám. Lavice je určena pro vnitřní i venkovní použití. Vyrobena z kvalitního borovicového dřeva. Lakováno tvrdým lakem vrstvy.


Síla desky včetně nohou mm. Venkovní lavice ze dřeva, kovu i plastu. Masivní i skládací lavičky na zahradu. I ve výhodných setech se stoly. Vyberte si kvalitního českého výrobce zahradních laviček, společnost ADVAS.


Nabízíme vám dřevěné , kovové, litinové a betonové zahradní lavičky za skvělé ceny. Mezi nejoblíbenější zahradní lavičky patří zahradní lavička Schönbrunn. Výrobce zahradních a parkových lavic, zahradního nábytku, grilů a městského mobiliáře.


Lavice Vsacan vychází z lavice Park, kdy podnož a sedací část dřevěných lišt je identická s lavicí Park.

Lavice Basic je parková lavice z rámu - svařovaných ocelových čtvercových profilů 40x40mm a dřevěnými lištami 9xcm. Vyrobím dřevěné sestavy, lavičky ,. I pískoviště, houpačka a další. Ze dřeva podle vašeho výběru.


Rozměry dle vašeho přání. Na ceny moc rád hned odpovím. Naše truhlářství CONSULO Brno vyrábí jídelní stoly na míru. Kvalitní zahradní lavice PIETRO velká z teakového masivu, jako materiál je používán výhradně jádrový teak kategorie A. Vysoce kvalitní je i zpracování spojů lavice.


Pietro je díky zesílené konstrukci a čepovaným spojům nejpevnějším výrobkem v naší nabídce teakového nábytku. Lze užívat také samostatně v zahradě či na . Lavička od českého výrobce - volně stojící, patky pro přišroubování.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.