Monday 8 August 2016

Tvrzene sklo samsung s7

Jedná se o nejvyspělejší ochranu navrženou pro. Premium Tempered Glass 3D ochranné tvrzené sklo HPREMIUM Samsung G9GALAXY SSUPER CLEAR,. Ochranná tvrzená skla, fólie na displej a další příslušenství pro mobily, tablety, hodinky a náramky Samsung. Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie.


Sklo je dokonale průhledné a tenké pouze mm.

Rovněž citlivost displeje zůstane naprosto stejná. Na speciálním povrchu neulpívají otisky prstů. Z důvodu omezené dostupnosti je možný pouze osobní nákup na vybraných prodejnách. Tvrzené sklo PanzerGlass Standard čiré, Samsung Galaxy S(G930F).


PanzerGlass je výrobce prémiových ochranných skel pro mobilní telefony a tablety. Ochranné sklo efektivně ochrání displej Vašeho zařízení před rozbitím a . Odolné Smarty tvrzené sklo pro telefon Samsung Galaxy S, které dokonale chrání displej telefonu.

FIXED ochranné tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S, 0. Ochraňte displej svého Samsungu Galaxy Spomocí jedinečného tvrzeného skla CELLY s ANTI-BLUE-RAY. Ochranné tvrzené sklo CELLY Glass pro Samsung Galaxy S, 3mm. Přídavné tvrzené sklo pro Samsung Galaxy Sk ochraně dotykového displeje. Je krát odolnější než samotný displej, nabízí snadnou . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Dvouvrstvá technologie zabezpečuje perfektní přilnutí skla k displeji bez zanechání bublinek. D tvrzené sklo Samsung Galaxy SEdge G935. Dokonalá čirost spolu s minimální tloušťkou skla způsobí, že si spolehlivého ochránce časem ani nevšimnete. Poskytne perfektní ochranu displeje vašeho zařízení proti nechtěnému poškrábání či jinému narušení. Pořiďte svému telefonu ochranné tvrzené sklo.


Vmax tvrzené sklo pro Samsung G9Galaxy SEdge Full Frame černé od výrobce Vmax. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní telefony. Díky tomuto zaoblenému sklu máte svůj display mobilního telefonu stále chráněný.


Je vytvořeno přesně pro tento typ telefonu, proto cena odpovídá kvalitě a propracovanosti.

Tvrdost skla: 9H Tloušťka skla: 3mm 2. Každé sklo je vyrobeno přímo na daný typ telefonu. Díky tomu padne přesně a nezabraňuje v používání žádných důležitých funkcí telefonu. Foto je ilustrační – dostanete samozřejmě sklo , které .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.