Friday 5 August 2016

Struhadlo elektrické

Elektrická struhadla Sencor Tefal CLATRONIC Russell Hobbs a další. Hledáte elektricke struhadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další. Jun Pokud chcete mít během několika vteřin zpracovány veškeré suroviny, jež vás napadnou, pořiďte si elektrické struhadlo.


Bez větší námahy tak pouhým stisknutím tlačítka nastrouháte a nakrájíte zeleninu, ovoce, sýry, ořechy či rohlíky na strouhanku. Poradíte mi nějaké elektrické ? Aby dokázalo nastrouhat na bramborák, rohlíky na strouhanku, sýr atd. Prostě aby nahradilo obyč struhadlo. Ještě ne žádný velký mlýnek, spíš něco menšího, co se nemusí dloze sestavovat.


Multifunkční elektrické struhadlo od italského výrobce GFerrari Parmino Chef v masivním provedení z broušené nerezové oceli v kombinaci s bílým robustním plastem, v novém provedení, s vylepšeným výkonem AC motoru s vysokým výkonem 240W. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Nástavec na jemné strouhání krouhače ECG ES 150. Najemno nastrouhá zeleninu, sýry, čokoládu nebo ořechy.


Už tě nebaví věčné a zdlouhavé strouhání na starém struhadle a chceš zabránit občasným strouhacím úrazům? Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš mít nastrouháno vše potřebné během několika sekund a díky nástavcům navíc si uděláš i chutný džus nebo zmrzlinu BEZ NÁMAHY . Pokud zvažujete koupi nového struhadla na zeleninu, nejspíše se rozhodujete, zda zvolit struhadlo elektrické či ruční. Jejich výhody a nevýhody jsou zřejmé. U elektrických struhadel si sice připlatíte nějakou korunu navíc, ale zato budete strouhat rychle, snadno a bez námahy. Ruční struhadla jsou oproti tomu sice levnější, . Zeleninu i ovocie pripravíte oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie.


ECG ES 1QuickFresh je mimoriadne praktické elektrické strúhadlo , ktoré každá „gazdinka“ vo svojej kuchyni určite ocení. Disponuje piatimi nástavcami na hrubé, jemné strúhanie, na tenké a vlnité plátky a na mletie orechov a to všetko priamo do misky. Praktické a skladné elektrické struhadlo Gallet RAT 7Catenoy vám nakrájí a nastrouhá ovoce i zeleninu, ale zvládne i sýr či strouhanku. Vybrat si můžete z pěti nástavců, které jsou odlišeny barevnými kroužky a prakticky uloženy v průhledné nádobě na těle struhadla.


S nimi připravíte: jemné plátky, silnější plátky, malé . Už Vás nebaví věčné a zdlouhavé strouhání na starém stuhadle a chcete zabránit občasným strouhacím úrazům? Právě pro Vás je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budete mít nastrouháno vše potřebné během několika sekund a díky nástavcům navíc si uděláte i chutný džus nebo zmrzlinu BEZ .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.