Tuesday 23 August 2016

Provozní řád kosmetika a masáže

Provozní řád – Kosmetika – vzor. Poskytované služby: povrchové čištění, peeling, změkčení pleti, použití sér, masáž obličeje, krku a dekoltu, nanášení a smývání masek, nanášení krémů, formování obočí, depilace, mikromasáž očního okolí,. Zaškolení pracovníků k obsluze, pokyny k provozu a údržbě, kontroly.


Největší místnost je rozdělena zdivem na dvě pracovní místa (pro kosmetiku a masáže ) a šatnu, závěsem je oddělena kuchyňka se dřezem. Druhá místnost je určena pro. Budu si taky zřizovat nové masážní studio, mohl by mi někdo prosím poslat provozní řád , at mám vše OK?


Diky moc, zdravím šárka . Kosmetické služby pro zdravé osoby, při kterých není navozen léčebný proces. Dle zákona o živnostenském podnikání. Na konec setřeme z obličeje . PROVOZNÍ ŘÁD PROVOZOVNY.


Doplňkovou činností bude pro klienty Léčebných terapií a masáží drobný prodej přírodní kosmetiky , masážních olejů, léčivých obrázků a terapeutických. Dojde-li k výběru služby, je klient vyzván ke vstupu do terapeutické a masážní místnosti (6), kde se provádí masáže a terapie. Odbor hygieny obecné a komunální. Masér pro sportovní a rekondiční masáže (akreditace MŠMT) rok další možná osvědčení.


Na provozovně bude poskytován drobný. Při poskytování služeb je možno používat jen pomůcky, kosmetické výrobky a přípravky, které splňují požadavky platných, . Pro zařízení společného stravování, školské zařízení, školní jídelny, dále provozovny služeb ( kadeřnictví, nehtová modeláž, kosmetika , masáže , solární studia.) a venkovní hrací plochy. Dále zpracováváme provozní řády pro ambulatní provoz soukromých lékařů, včetně posouzení provozovny a zastupování s dotčenými . Pomůcka pro vypracování provozního řádu ubytovacích služeb, Pomůcka pro provozní řád.


Kadeřnictví, PŘ - kadeřnictví. Pedikúra, manikúra, kosmetika , PŘ - pedikúra, manikúra a kosmetické služby. Pokud tyto požadavky – například vybavení ubytovací jednotky prostorem pro vaření nejsou splněny, je řízení o schválení provozního řádu přerušeno do doby. Schváleno KHS Jm kraje se sídlem v Brně rozhodnutím č. Název zařízení: Studio Vibra Space. Základní povinnosti osoba provozující kosmetický salon je povinna vypracovat před zahájením provozu provozní řád.


Pro- vozní řád podléhá . IČO, údaj o zápisu v živnost. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Následně budete muset jednat s Krajskou hygienickou stanicí, která musí schválit váš provozní řád. Na KHS vám poradí, jak by měl váš provozní řád vypadat, v závislosti na službách, které budete nabízet. Pro potřeby podnikání v oblasti péče o tělo, jakým je provoz kosmetických služeb a masáží , dostatečně postačí jedna místnost s příslušenstvím.


Jakmile podáte na hygienickou správu provozní řád , který vám kvůli nedostatkům z nevědomosti zamítnou, budete už od té chvíle v jejich kontrolním hledáčku a . Chystáte se fungovat jako mobilní masér? Přinášíme vám provozní řád mobilního maséra. Používané kosmetické prostředky:.


Masážní židle umožňuje.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.