Thursday 25 August 2016

Prosklená mini lednice

Malá pultová lednice je správnou volbou pro všechny, kdo si vystačí s malým užitným prostorem nebo mají v kuchyni méně místa. Těmto malým ledničkám nechybí malý mrazicí box, takže i přes malé rozměry představují praktický spotřebič. Ať už potřebujete kombinovanou lednici s mrazákem, monoklimatickou chladničku, vestavnou lednici , malou ledničku, vinotéku nebo snad americkou lednici , u nás seženete vše. Nejdůležitějším kritériem při výběru ledničky jsou její rozměry, vnitřní objem a energetická náročnost.


Podívejte se, v čem se jednotlivé typy . Chladnička mini Ardes TKstříbrná. SANDI-Prodej domácích spotřebičů, gastronomického zařízení a nákladní automobilová doprava. Usnadněte si život - tato malá chladnička na víno, nápoje atd. Vám dokonale zapadne do vaší zahrádky nebo interiéru chaty či jako auto chladnička.


Kvalitní zpracování ak tomu adekvátní cena. Mini chladničky - prosklené. Profi lednice - prosklená. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Lednice se šířkou do cm.


Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny. Minilednice je standardně vybavena prosklenými dveřmi s integrovaným madlem , dvěma policemi, osvětlením s infračerveným sensorem. U dveří lze provést záměnu závěsů (pantů).


Volitelné doplňky: zámek, LED kontrola otevření dveří, infračervené dálkové ovládání, posuvný mechanismus pro souběžné otevírání dveří . Kombinované i americké ledničky s nejmodernějšími technologiemi. Můžete je mít za speciální cenu. Osobní odběr na prodejnách v ČR! Nový agregát, automatické odmrazování do vody. Dvojité automatické dveře.


Agregát nahoře-pohodlný přístup do horních polic i pro menší lidi. Prosklená lednice s posuvnými dveřmi POLAIR DM 1SD chladící skříň - AKCE klikni! Chladící vitrína cukrářská čtyřstranně prosklená. Chladicí vitríny mohou částečně nahrazovat klasické lednice. Zpravidla jsou prosklené , a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu.


Přejeme vám dobrou chuť!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.