Wednesday 17 August 2016

Postel 120x200 s roštem

Výběr z mnoha modelů, stylů a provedení. Komplexní nabídka příslušenství. Proto by měla poskytovat opravdový komfort.


Do postele Bruno z naší nabídky se bude těšit už od té chvíle, co se z ní ráno zvednete! Akční levné jednolůžko s matrací a roštem s možností přiobjednání úložného prostoru. Rozměry postele jsou 1x 2cm. AMI nábytek Bílá dřevěná borovice postel Naxter 120x200. Pak jste správně ve Scontu.


Moderní čalouněná postel s matrací a roštem. K posteli lze zakoupit i matraci, kterou si vyberete v kategorii matrace a rošty. Bílé mříže postele působí velmi originálně. Konstrukce postele je z kovu a její čela (zadní a přední) jsou v bílé barvě.


Součástí postele je lamelový rošt. Podélné dřevěné lamely jsou vsazeny do rámu. Kč , Brno Dětská postel s přistýlkou a úložným prostore Prodám novou, pouze smontovanou dětskou postel z přírodního. Kč , Kojetín Masívní dřevěná postel se šuplíkem postel 210x97cm s lamelovým roštem , zánovní matrací aúložným šuplíkem z. Mahagonová postel styl . Produkt již není v nabídce.


Na pobočkách momentálně nedostupné. Doprava v e-shopu nad 5Kč zdarma. Vyniká krásným čelem u hlavy a celkově pevnou konstrukcí.


Sháníte prostornější jednolůžkovou postel ? Vše je vyrobeno z borovicového masivu včetně roštu. Velmi snadné sestavení do pěti minut. Spojovací materiál a nářadí nutné k sestavení je součástí balení. Manželská postel 120x2z masivu borovice, včetně matrací a roštů.


Kvalitní postel vhodná pro každý dětský a studentský pokoj , kvalitně zpracovaná , dodávaná vč. Vyměňte noční můry za ty nejsladší sny, které vám přinese nová pohodlná postel. Tato velmi pevná a oblíbená postel z masívu je nabízena s roštem zdarma! Posteľ z masívu HERA v šírke .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.