Monday 29 August 2016

Obal na lékárničku

Vodotěsný obal na lékárničku (bez vybavení), kterou si tak můžete vybavit podle vlastních potřeb. Bezpečně poslouží vodákům při sjíždění. Prázdný obal na lékárničku , kterou si tak můžete vybavit podle vlastních potřeb.


V prodeji ve velikostech S a. Univerzální nepromokavý obal na lékárničku se hodí pro jakékoli venkovní aktivity. Interiér obalu je plný funkčních síťovaných kapsiček. Vyměňte poškozený obal na lékárničku za tento vodácký. Deuter vodotěsný obal na lékárničku M Fire.


Nebo si udělejte vlastní lékárničku. Chci vložit aktuální ceny produktů na svůj web. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Prohlédněte si cenové nabídky na Pinguin First Aid Kit obal na lékárničku od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Tatonka First Aid XS red. Praktický obal či příruční taška na lékárničku. Polstrování, vnitřní organizér, ramenní popruh, jmenovka. Prázdná lékárna, kterou si můžete přizpůsobit doplněním vlastního obsahu.


Zakoupený obal si plníte sami dle vašich aktuálních potřeb. Vnitřní uspořádání obalu na lékárnu je přehledné s velkým množstvím přihrádek na nejrůznější zdravotnické potřeby. Díky chytrému umístění . Velká lékárnička (pouze obal bez obsahu) ideální pro všechny, kteří chtějí zvolit vlastní obsah lékárny na cesty, lezení a další outdoorové aktivity. Výrazná barva tkaniny zvyšuje dobrou viditelnost lékárničky za nepříznivého počasí. Velké poutko na zavěšení na karabinu, úložné kapsy v různých velikostech olemované.


Veľký odolný, výrazne sfarbený, vodotesný obal na lekárničku , vrecúško záchrany. Inzerát Prodám obal na lékarničku vhodný do veterána, v okrese Nymburk, cena Kč, od gogotek na Sbazar. Každý registrovaný zákazník nákupom tohto tovaru získa až bodov do nášho vernostného programu. A dárčeky zadarmo rozdáváme již od bodov). Obal na lekárničku Hiko - veľký.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Osobní lékárnička jednotlivce v potisku vz.


MOLLE je vybavena vnitřními kapsami a řadou užitečných vnitřních gumiček k uchycení obvazů, škrtidel a dalšího zdravotnického vybavení. Lékárnička má stavitelný vnitřní popruh, kterým lze upravit úhel při otevření, takže se vám potřebné věci nevysypou . Samostatný obal na zdravotnícke pomôcky. Keď sa vám poškodí obal na lekárničku alebo si urobíte vlastnú náplň, môžete si zakúpiť samostatný obal v 2.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.