Friday 5 August 2016

Mio universal bezpečnostní list

Je vhodný také k mytí silně znečištěných rukou. Díky obsahu zvláčňujících . Tekutý mycí prostředek Solvina Mio Universal 6g. Kvalita, prověřená statisíci spokojených uživatelů.


Bestseller mezi mycími prostředky.

Vysoce účinný prostředek důkladně vyčistí všechny omyvatelné povrchy. Je také vhodný k mytí silně znečištěných rukou – spolehlivě odstraní tuky, oleje, dehty, pryskyřice, inkousty, saze, tiskařskou . Univerzální čistící prostředek s možností použití na mytí rukou (vhodné pro tiskaře ). ISTICÍ PROSTŘEDKY www2. Bezpečnostní listy ke stažení. Deb_Instant_Foam_complete_(DIF610C)_BL. DIESEL ADDITIVE CLASSIC.


MILIT_PROFESSIONAL_koncentrovany_cistic.

Epocoat HB, Primer, Penguard HB, Epocoat 21 comp. Jotacote Universal , comp. Getinge Clean Universal Detergent je jemný alkalický čisticí prostředek s povrchově aktivními látkami.


Jedná se o málo pěnivý, neabrazivní prostředek určený k čištění. VŠECHNY MATERIÁLY Obecně je vhodný pro všechny materiály. Dvousložkový vysokosušinový alifatický polyuretanový vrchní nátěr v barevných odstínech DB (Deutsche Bundesbahn).


Univerzální tekutý mycí a čistící prostředek vhodný pro mytí a odstranění špíny z nenasákavých povrchů. BL Krystal Univerzal , BLCZ_KRYSTAL_UNIVERZAL_VBUANXXXX99_CLP01a. Nepoužívejte na čištění lakovaných ploch a předmětů z plastu karto. Ava Max sprchove kouty (72kB PDF). Ava na nadobi (69kB PDF).


Ava odstranovac vodniho kamene (61kB PDF). Ava tekuty odstranovac vodniho kamene (65kB PDF). Ava Universal (70kB PDF). Mezi hlavní segmenty činnosti patří.


Mycí pasta Solvina - Original, 4g.

Real Special Creme 5g. Jemný krém na čištění sklokeramiky, akrylátových van a všech citlivých povrchů. Smetáček - syntetická vlákna, lopatka - bez gumové lišty.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.