Wednesday 31 August 2016

Lamino deska 10mm

Nákup bez rizika: dní na vrácení. PROČ LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY. Laminované desky jsou desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem zalitým melaminovou pryskyřicí.


Rozměry a hmotnost (netto). Dostupnost: objednávkové×. Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku a zařizování interiérů. Lamino DTDL Egger F5STHliník kartáčovaný. Vybrat variantu produktu.


Třívrstvá oboustranně broušená deska. Uvedená cena je za celou desku. Emisní třída: E(EN 120). Ještě nikdy nebyly lamino reprodukce dřeva tak věrné přírodním předlohám.


Desky pro interiérové vybavení, použití v suchém prostředí. Deska na bázi dřeva, vyrobená ze tří vrstev dřevěných třísek, lepených pryskyřicí za vysokého tlaku a teploty, laminovaná impregnovaným dekorativním papírem. Vaše cena s DPH90CZK.


Odolné teplotám do 180°C Odolné UV záření Odolné běžnému používání Zdravotně nezávadné Manipulovat s opatrností odolává cigaretovému popelu neřezat do pracovní desky Nepokládat nádoby z vařiče či trouby Nepoužívat agresivní čističe. Cena za lepení na desky od zákazníka, 2Kč. Ceny uvedené v tabulce jsou. Značka Thermopal nově patří do skupiny společnosti Pfleiderer.


Povrch DTL Pfleiderer je potažen ochrannou fólií. Délka madla = výška dveří. Způsob upevnění desky 10mm (diag.A). ATAN DLA Stolová deska dřevěná - lamino DLA 50x50cm. Provedení: Stolové pláty z dřevotřískových desek jsou povchově upravené laminovanou fólií tloušťky mm v barvách imitujících barevné dokončení dřeva.


Hrana tohoto typu desky je rovná s ABS fólií v. Podlahová krytina (lino) m2. Speciální podlahová krytina - protiskluzová m2. Lepidlo na podlahovou krytinu (20ks) kg.


Pracovní deska – síla 38mm (Meráno špalíček tmavý). Zádová deska – síla 10mm (Meráno špalíček tmavý). SPOTŘEBIČE, DIGESTOŘ A DŘEZ NEJSOU SOUČÁSTÍ KUCHYNĚ! Materiály: Korpusy skříněk. CENÍK MATERIÁLŮ PRODUKCE EGGER - tučně je vytištěna skladová kolekce DŘEVOMAT UNHOŠŤ, VŠE JE SKLADEM V SÍLE 18mm a 10mm.


K dispozici potažené plastovou podlahou. Dodává se bez tepelné izolace a hliníkových profilů. Pro izolaci je ideální použít izolaci X-trem. V případě zasílání přepravní službou bude účtován .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.