Friday 12 August 2016

Kolotoč nad postýlku bazar

Kč , Hořovice Dětský kolotoč nad postýlku : Materiál: dřevo. Piánko do postýlky fisher price. Kč , Olomouc hračka na postýlku nebo kočárek vzadu na suchý zip, viz. Kolotoč nad postýlku zn.


Hudebni kolotoc na postylku nebo kocarek . Nattou, světlerůžovo béžové barvy pro. Oblečení pro děti, boty, kočárky, hračky. Uklidňující kolotoč má možností : osvětlený pokoj stojací lampička točící se kolotoč příjemné melodie zvuky přírody pro uklidnění Roztomilý dětský kolotoč nad postýlku s létajícími motýlky je vhodný pro miminko k rozveselní.


Mód vyrůstej se mnou umožňuje umístit kolotoč Fisher Price na noční stolek poté, co miminko opustí kolébku a pokračovat tak v uklidňování dětí. Možnost zvolit melodii, šumění moře, zpívání ptáčků. Možno ovládat z postele dálkovým ov.


Maminky vědí, že Závěsné hračky stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. K postýlce se uchytí pomocí velkého šroubu.


Uprostřed je dvoubarevná kulička. Součástí je hrací strojek, který přehrává melodii. Bohatá nabídka odolných kolotočů nad postýlku. Vše od značek Beurer, Bino a dalších. Rychle, kvalitně a za super ceny.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. CENA 79- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 14. Funkce: - ukolébavky nebo šum - projekce na zeď nebo na strop - otáčení hvězdiček.


Tento prodejce umožňuje předání zboží následujícími způsoby: Osobní odběr. Obchodní podmínky se nyní přepisují pro všechny existující inzeráty daného uživatele, neboť obchodní podmínky se nyní neukládají k inzerátu, ale k samotnému uživateli odkud se posléze tahají. Hrací deka Slunečný den s hrazdou (TINY LOVE)- jako nová. TINY LOVE hrací deka s hrazdičkou.


Fisher price hrací deka s piánem. Prodám hrací deku Tiny Love. Hraje jednu melodii, natahovací. Dětský hudební kolotoč Holiday FEHN pro miminka s veselými zvířátkovými plyšáky. Hrající kolotoč se pomalu otáčí a ukolébá vaše dítě ke spánku.


Aug Barevný hrající kolotoč nad dětskou postýlku s plyšovými broučky, motýlky a kytičkami. Je nepoužitý, vybalený pouze na vyfocení. Musím prodat z důvodu onemocnění syna atopickým ekzémem, kdy nesmíme mít žádné plyšové hračky.


Při koupi více předmětů platíte jen jedno poštovné a to to nejvyšší. Nabízím hračku -zajíce- pro kojence a batolata, která má uprostřed zrcátko, na pravé zajícově tlapce je závěsná mrkev, vlevo otáčecí koule, která vydává zvuky. Pravá končetina zajíce má udělanou průhlednou tlapku, ve které jsou malé kuličky, které se při otáčení hračkou pohybují a vydávají zvuk.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.