Monday 15 August 2016

Hettich uchytky

Ešte nikdy nebola vytvorená takáto kolekcia nábytkových úchytiek s tak dôsledne realizovanými designovými návrhmi. Navrhnuté boli štyri trendy - New Modern, Deluxe, Organic, Folk - ktoré obsahujú návrhy úchytiek pre kvalitný nábytok. Pre každé prostredie tu nájdete pestrú paletu farieb, . Vznikají v důsledku neustálého společenského a technologického vývoje.


Lidé využívají trendy, aby vyjádřili svoji osobnost. Ochrana obsahu je podmíněna autorskými právy a dalšími zákony, platí především ve vztahu k databázím a podobným .

Anzio, rozteč vrtání 1mmMateriál : Nerezová ocelPovrch : Nerezová ocel kartáčovanáModel : AnzioDľžka : 362. Zde naleznete nábytkové úchytky všeho druhu do každého interiéru. Praktické, funkční a designové.


Můžete vybírat jak z úchytek kovových, plastových, dřevěných nebo zápustných. Také můžete vybírat z velkého množství různých druhů . Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Nábytková úchytka U-TS zadlabací.


Nábytková úchytka U-TS oblouk.

Nábytková úchytka U-TS oblouk. Hettich Adaptér pro úchytky na . Pro úchytky od rozteče otvorů mm. Hliník eloxovaný, plast.


Příslušenství pro spirálové vrtáky z rychlořezné oceli HSS, . V naší nabídce naleznete úchytky různých tvarů, rozměrů a barevných provedení, můžete si tak vybrat podle Vašeho vkusu a podtrhnout styl nábytku. V naší kolekci naleznete úchytky moderní následující poslední trendy, . V našej ponuke nájdete úchytky rôznych tvarov, rozmerov a farebných prevedení, môžete si tak vybrať podľa vášho vkusu a podtrhnúť štýl nábytku. V našej kolekcii nájdete úchytky moderné, zodpovedajúce posledným . This Pin was discovered by kalev kase. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Hledáte uchytky hettich ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Brilantní fotografie produktů a více než 1snímků úchytek. Představujeme vám Katalog úchytek a věšáků, který jsme připravili. ProDecor – naše značka pro inovativní kolekci úchytek.


HETTICH - úchytky na objednání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.