Monday 22 August 2016

Instalace led pásků

Jak je následně správně instalovat? Vše se dozvíte v naší poradně. Poradíme také, jaký zdroj potřebujete.


Od holých pásků určených pro instalaci do suchých prostor až po vodotěsné typy, které mohou být trvale a za . Chcete lépe osvětlenou kuchyňskou linku? Instalace osvětlení linky snadno a rychle. Specializovaný e-shop posvit. Podrobnosti k této problematice jsou v . LED-pasky-a-jejich-aplikace.


U vkládaných hliníkových lišt, které toto chlazení umožňují, je doporučený maximální výkon kolem – W. Během instalace jsem vše fotil a natáčel a nyní se s Vámi o tyto postřehy a. Vždy je potřeba ke zprovoznění stejnosměrný stabilizovaný napajecí zdroj na 12V, případně na 24V, pokud pásky vyžadují toto napětí. Například pokud použijeme jen metr pásku na osvětlení pracovní plochy musíme použít mnohem větší svítivost než na 5m délky, na instalaci jednoho metru je vhodný pásek zhruba o svítivosti . LED pásků ve variantě 12V. Cena zahrnuje práce spojené s výměnou vč. Nezahrnuje cenu za dopravu ( po Praze ZDARMA) a stavební připravennost a . Mimo pásky s krytím IPjsou pro snažší instalaci opatřeny ze spodní strany samolepící páskou. Prodlužovat = spojovat jej můžeme pájením nebo spojkami.


Dělit = krátit střiháním po jednolivých modulech. Takto lze na stejné délce zdvojnásobit svítivost, jednoduše dáte pásky vedle sebe a propojíte je. CLICK spojkou lze také vytvořit různé úhly pro snadnější instalaci. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali i tento návod k obsluze.


Sestaven je z modulů které jsou tvořeny . Proto je lepší nelepit . Očistěte plochy na zadní straně televizoru, kde chcete pásky přilepit. Ovladače nabízíme buď bezdrátové, fungující na principu IR, RF nebo WIFI nebo drátové. Od pásku 12V, přes 24V a 230V. Barva světla: moderní kuchyni sluší pro osvětlení pracovní desky barva světla bílá studená nebo neutrální.


Rustikální kuchyni sluší pro osvětlení pracovní desky barva světla bílá neutrální nebo teplá. Hledam sikovneho elektrikare nebo remeslnika, ktery bude schopen udelat osvetleni kolem zrcadla v koupelne. Hlinikovy profil je treba.


Asi by bylo výhodnější napojit každý pásek samostatným přívodem a tyto přívody spojit až u zdroje. JAKÉ LEPIDLO POUŽÍT NA 1 PŘIDRŽENÍ? Pro instalace pásků do stěn, podlah a nábytku nebo vytvoření neotřelého osvětlení.


Většina našich instalací je zaměřená na vytvoření optimální světelné pohody v souladu se současným designem. Velmi zajímavé jsou jednoduchostí montáže a pestrostí nabízených komponent pro instalaci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.