Monday 22 August 2016

Dřevěné rolety

Umožňují plynule regulovat úroveň zastínění a přefiltrování světla přes dřevěné lamely a to dělá z této klasické ochrany výrobek zvlášť dekorativní. Jsou stylovým, estetickým, a luxusním . Dřevo je v interiéru krásné a příjemné. Vyberte si dřevěné žaluzie na míru online v e-shopu Labona. Vše si doma sami namontujete - ušetříte.


Rádi vám s výběrem dřevěných žaluzií poradíme.

Nabízíme kvalitní dřevěné žaluzie od jednoho z největších tuzemských výrobců. Její elegance, kvalita a solidnost provedení ji neustále řadí na vrchol stínící techniky. Je určena především těm nejnáročnějším. Jsou nejen noblesním designovým prvkem, který přináší harmonii, klid a pohodu, ale také evokují pocity útulnosti a bezpečí, použitím přirozeného přírodního materiálu.


To vše při zachování praktických vlastností dřevěných rolet , jako jsou ochrana před povětrnostními vlivy, . Díky své klasické vizáži jsou perfektním doplňkem pro historické i moderní budovy. Pancíř rolety se skládá z dřevěných lamel v různých tvarových profilech. Jednotlivé lamely mezi sebou mají drobnou mezeru, . Hodí se do každé domácnosti, tak neváhejte a prohlédněte si nabídku hned teď.

Přírodní materiály nikdy nezklamou. Nosný materiál: třívrstvá překližka. Pravá strana (pohledová):, dýha (skládaná do figury). Dřevěné rolety si u vás doma zamilujete. Ostatní dřeviny na poptávku.


Levá strana: celoplošně podlepená speciální tkaninou. První lamela na roletě se volí . Lze jimi snadno nahradit staré dřevěné rolety , které bývaly častou výbavou činžovních domů. Lamely jsou spojeny nerezovými sponami, které zajišťují při nadzvednuté roletě částečné prosvětlení a . Nabízíme vám ☑ kvalitu, ☑ výhodnou cenu, ☑ spolupráci s návrháři, ☑ bezplatné poradenství. Kontaktujte nás s poptávkou na cenu a termín montáže.


Vedle funkčnosti, nabízí dřevo nekompromisní a nepřehlédnutelný design. Použití dřevěných žaluzií je díky univerzálnosti montáže a výraznému vzhledu velice různorodé, . Kvalitní stínění od předního německého výrobce ERFAL dodáváme zcela na. Záruka let na všechny typy rolet! Velkou předností rolet je možnost regulace intenzity . Přejete si svůj interiér ozdobit luxusními žaluziemi?


Pořiďte dřevěné žaluzie do oken od společnosti Bematech.

Cena dřevěných žaluzií je výší než u hliníkových. Každopádně se jedná o luxusní a přitom přírodní prvek stínění. Stále oblíbenější bambusové žaluzie děláme. Omlouváme se, ale v tuto chvíli dřevěné žaluzie či bambusové žaluzie nenabízíme.


Dopřejte si kousek přírody i ve svém bytu či domě. Naše luxusní dřevěné žaluzie (bambusové žaluzie) jsou určeny přímo na rám plastových oken či eurooken nebo na stěnu či strop v interiéru.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.