Tuesday 23 August 2016

Dřevěné regály obi

Kovový vysokozátěžový bezšroubový regál. Police a regálové police Сохраненная копия Перевести эту страницу 5400 CZK - ‎В наличии Malý OBI dřevěný základní regál z jehličnatého dřeva , certifikovaného FSC, je vybaven celkem policemi a nabízí spoustu úložné plochy. Každá police má nosnost až kg při rovnoměrném rozložení zatížení. Díky sešroubování je montáž velmi jednoduchá. OBI sada dřevěných vkládacích polic se skládá ze dvou polic z jehličnatého dřeva s certifikací FSC a ideálně se kombinuje s díly nástavby.


Police se jednoduše vkládají do regálu a při rovnoměrném rozložení zatížení mají nosnost kg. OBI regál na těžká břemena je vybaven celkem pěti policemi a zaujme svou vysokou kvalitou. Kromě běžného použití jako regál můžete regál na těžká břemena použít také jako dílenský . Velký OBI dřevěný šroubovaný regál z jehličnatého dřeva , certifikovaného FSC, je vybaven celkem čtyřmi policemi a nabízí spoustu úložné plochy. Nosnost při rovnoměrném rozložení zatížení činí kg na polici. OBI dřevěný regál na těžká břemena je vybaven celkem čtyřmi policemi z jehličnatého dřeva s certifikací FSC.


Nabízí velký úložný prostor a hodí se zejména k ukládání těžkých předmětů. OBI Drevený regál pivničný so policami. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Regály v e-shopu HORNBACH.


V e-shopu HORNBACH nabízíme regály různých rozměrů ale i regálové systémy. Máme regály značek Kovona i Schulte z kovu i dřeva , skladové regály i regály pro uložení vína. Zároveň si můžete sestavit regál. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Objevte regály v e-shopu HORNBACH.


Perfektní regály do domácnosti: ELEMENT SYSTEM umožňuje díky montáži na stěnu využít jakýkoliv prostor a je výrazně praktičtější, než regály z OBI či IKEA. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Dřevěný regál OBI - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Místo pro fanoušky a zaměstnance. Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň i pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě. Akční zboží z letáků BAUMAX - regál.


Vám zobrazí slevy a akce na regál z letáků BAUMAX.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.