Friday 19 August 2016

Biodeska dub

Ceník biodeska dub pure. REMA-Massivholzplattenwerk GmbH – sortiment biodesky, spárovky a ostatní produkty REMA. Nejžádanější sortiment: biodeska dub ALFA, biodeska smrk severský REMA – vedeme skladem. Dodáváme je po celém území České republiky, případně na Slovensko.


Pro rozvoz sortimentu biodesek a spárovek je používána . Dub s pískovaným povrchem je jedinečný na dotek i na pohled. Povrchovou úpravu je možné provádět mořením, lakováním, lazurováním nebo voskem či olejem stejně jako u masivu. Ozdobně lze biodesku frézovat nebo zakulatit, vhodné to je však jen pouze do síly první pohledové desky, tedy zhruba do třetiny.


Mezi standartní dřeviny patří javor, buk pařený, buk jádrový, dub , . Základními dřevinami, používanými k výrobě biodesky jsou - olše, buk, javor, dub , bříza, třešeň, . Basic price per piece without VAT. In order to shop please sign in. Tento produkt není aktuálně v nabídce!


Chci individuální PROMO nabídku . Velkoplošné 3- vrstvé desky se dvěma rovnoběžnými vrchními vrstvami a jednou středovou vrstvou, která má kolmý průběh vláken k průběhu vláken. Velkoplošné 3-vrstvé desky se dvěma rovnoběžnými vrchními vrstvami a jednou středovou vrstvou, která má kolmý průběh vláken k průběhu vláken vrchních vrstev. Každá vrstva je tvořena lamelami z masivního rostlého dřeva.


Lamely v každé vrstvě jsou slepeny v podélném i příčném směru a vrstvy jsou slepeny mezi . Povrchovou vrstvu tvoří lamely, které jsou proti středové vrstvě otočeny o 90°. Síla středové vrstvy a povrchových lamel je různá a určuje konečnou tloušťku desky. Navštivte náš e-shop, kde si můžete zakoupit toto zboží i mnoho dalšího. Holzfurnier Eiche gebleicht. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Otočením vrstvy vždy o 90o se dosáhne tzv. BIEN STONE, kombinace DTD dýha dub.


Fólie dub rustical, Fólie borovice, Fólie olše, Dýha teak, Biodeska olše. Ostatní třídy a dřeviny dub , jasan, olše, bříza a javor na dotaz! Pouze osobní odběr zboží.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.