Friday 29 July 2016

Psací stůl masiv borovice

Ani po několika letech se stůl nerozkýve, a to díky kvalitnímu zpracování a použitému masivnímu borovicovému materiálu. Drewmax BR1psací stůl , masiv borovice. Drevenynabytek-borovicemasiv. Rohový psací a PC stůl Cezar borovice masiv lakovaný.


Počítačový - psací stůl , stůl bez podstavce pod monitor bez výsuvné police pod klávesnici (možno dokoupit) zásuvky s kovovými pojezdy prostor pro umístění case PC otevřené úložné prostory skří. Vybaven zásuvkami s kovovými pojezdy s.

Rychlé a spolehlivé dodání po celé ČR. Kč , Petřvald prodám psací stůl , z masívu, s odvětráváním nad radiátory. Kč , Chodov psací stůl se židlí z masivu prodám psací stůl 1x 60cm , výška 75cm se židlí z masivu , CENA JE ZA. Levnější variantou jsou pracovní stoly z masivu smrku a psací stoly z masivu borovice.


Design pro psací stoly z masivu U INTENA nábytek můžete vybírat z mnoha typů psacích stolů z přírodního dřeva. Jednotlivé modely se liší designem, materiálem a barevným odstínem. V nabídce dřevěných psacích stolků z masivu jsou . PC stůl je vyroben z borovicového masivu v lakovaném provedení.

Více informací a cena na našem webu. Bílý psací stůl je vyroben z borovice a vyznačuje se masivními prvky. Z tohoto materiálu jsme vytvořili prakticky celé tělo a desku.


Zjistit dostupnost na prodejně. Psací PC stůl DREW11 masiv borovice. Kampaň platí do (včetně): 28. Dostupné pouze v prodejně. Klikněte a vyzvedněte na prodejně.


Masivní borovice a dekorační dýha. Lakování: bezbarvé, olšové, ořechové, dubové. Materiál použitý při výrobě psacího stolu je masiv borovice nebo buk.


Stůl lze mořit do barvy Olše, Ořech, Lausane, Dub. Je dvakrát lakovaný bezbarvým, ekologicky nezávadným lakem. Zhotoven z lamina 18mm s ABS hranou v dřevodezénu 2mm. Pracovní rohový stůl , který je vyroben z kvalitního borovicového dřeva, které přinese do Vaší domácnosti tu správnou přírodní atmosféru a vůni dřeva. Základní borovicové dřevo je bez moření.


Rozměr : šířka: 138cm hloubka: 82cm výška: cm. Kvalitní NÁBYTEK Z MASIVU - buk, smrk, dub, borovice.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.