Friday 29 July 2016

Dětská postel se zábranou 200x90

DĚTSKÁ POSTEL 2X CM. Cena je uvedena včetně roštu. Pro nejstarší děti nabízíme dětské postele o rozměrech 200xcm. Nabízíme jak dětské postele z masivního borovicového dřeva v kombinaci se zábranou , tak i postele s úložnými prostory, s přistýlkou nebo kvalitní bukové postele české výroby.


Vybrat si můžete z nekolika barev a provedení. U malých dětí hrozí, že by ve spánku spadli z postele, proto se často volí dětské postele se zábranou. Tyto postele se obvykle vyrábí z dřevěného masivu, například borovicového.


Dřevěný bývá i rošt postele. Jeho laťky spojuje páska, ke které se zábrana velice snadno montuje. Výška zábrany obvykle dosahuje do ¾ dětské . Hledáte dětská postel 200x? BMS Group patrová postel Tami bílá 200x90. Ourbaby postel se zábranou Safari, 1x cm.


Dětská postel se zábranou , barvy BÍLÉ z borovicového dřeva. U postýlky je zadní lišta a boční zábrana. Díky silné konstrukci postel udrží i dospělou osobu která si může k dítěti přilehnout.


Nosnost postele je do 100kg. Doporučená výška matrace je - cm. Proto jsme pečlivě vybrali jen ty nejpohodlnější dětské postele , které se budou navíc v každém pokojíčku nádherně vyjímat.


V naší nabídce najdete také praktické dětské postele s úložným prostorem, stejně jako bezpečné dětské postele se zábranou. V krásné posteli se zdají jen krásné sny. Vzhledem k prvotnímu záměru výrobce podřídit se přímo dětem, byla výroba materiálu podřízena přísným kritériím, aby se minimalizovalo riziko vzniku alergie u vašeho dítěte a zároveň došlo ke zpevnění dřeva a . Dětské postele do dětských pokojů. Postel je vyrobena z masivu borovice.


Nabízíme postele pro děti, patrové postele, obrázkové dětské postele , dětské postele se zábranou , vyvýšené dětské postele. Stovky vzorl dětských postelí za super ceny. Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Použité tiskařské barvy jsou ekologické a navíc zajištěné laminátovým profilem tak, aby nedocházelo k . Hlídat zboží na pokles ceny . Idealní volba do dětského pokoje, díky zábraně ochrání Vaše dítě proti možným pádům z postele. Materiál: masiv borovice.


Povrchová úprava: bezbarvý ekologický lak, moření - olše, moření - dub, barva - bílá, barva - zelená, barva - modrá, barva - růžová.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.