Friday 15 July 2016

Pračka hotpoint ariston návod

Doprava zdarma Eko produkt Oceněno. Celý popis a technické parametry. Systém automatického vyvážení náplně. Poruchy a způsob jejich odstranění, 11.


Je důležité uschovat tento návod tak, aby- ste jej mohli kdykoli.

Připojení dodávek elektřiny a vody. Prací cykly a volitelné funkce. Funkce volitelného praní. Tento symbol připomíná abyste si tento návod přečetli. Jak zapnout prací nebo sušící cyklus.


Tento návod k pouţití by se měl uchovat na bezpečném místě k pozdějšímu nahlíţení. Pokud poškozena byla, kontaktujte prodejce a.

Tato bubnová sušička pro domácnost je automatická. Jmenovitá kapacita bavlněného prádla pro „ standardní . Rozbalení a vyrovnání do vodorovné polohy. Uzavření přívodu vody a vypnutí elektrického napájení. Pripojenie dodávok elektriny a vody. Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti Indesit.


Při vybírání přístroje pečlivě zvažte, jaké činnosti a funkce od přístroje požadujete. Hotpoint - Ariston AQ114D 697D. To, že výrobek nevyhovuje Vaším pozdějším nárokům, nemůže být důvodem k reklamaci. Technológia Super Silent zaručuje jej extra tichú prevádzku. Návod si pečlivě pročtěte: Obsahuje důleţité informace ohledně.


Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se Vašeho Pračka , na který jste nenašli odpověď v manuálu, dejte nám prosím vědět v dolní části této stránky. DOTYKOVÝ OVLÁDACÍ PANEL.


Nastavení seřiďte lehkým stiskem ikony na ploše dotykového ovládání, jak ilustruje obrázek.

Pračka je v souladu s novými předpisy o úsporách. Pokud si uživatel přečte návod před tím, než se pračku pokusí zapnout, tak nemá problém přepnout menu do češtiny a pak je vše brnkačka. Od stejné firmy mám i ledničku, tak . Dále pračka silně vibruje a pohybuje se při odstřeďování po podlaze.


Stará pračka se ani nehnula. V pračce zanechán návod , tento byl zcela . Díky tomu je možné snížit teplotu praní na pouhých 20°C .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.